Вчера топ дизайнерката Мегз качи кратки видеа в инстаграм историята

...
Вчера топ дизайнерката Мегз качи кратки видеа в инстаграм историята
Коментари Харесай

МЕГЗ врътна собственоръчно баница на моделките си и гаджетата им

Вчера топ дизайнерката Мегз качи къси видеа в инстаграм историята си, на които демонстрира на почитателите си, че се е научила да готви баница. 

Припомняме, че Мегз се научи да готви в къщата на „ ВИП Брадър “ благодарение на Алфредо и тъй като не искаше да яде манджите на началник Петров, до момента в който имаше спор от всякакво естество с него.

Така Каканашева изненада всички, че с изключение на мощна бизнес дама, може да бъде и отлична стопанка и чистачка , когато „ Биг Брадър “ я трансформира във фантома на къщата.

Сега наподобява Мегз е решила да развива кулинарните си умения и отвън формата. Изглежда Мегз е събрала моделките си от плана „ Ангелите на Мегз “ и техните гаджета на фамилна вечеря.

По таговете и видеата в профилите на Каканашева, и тези на моделите й, незабавно се разграничава дейното наличие на милионерския правоприемник Иван Динев, наследник на Данчо Динев . Синът на Динев най-вероятно е половинката на някоя от моделите на Мегз. Мегз показва положително въодушевление и умелост и готви на приятелите си, които се забавляват. На идващите видеа се вижда по какъв начин компанията танцува в домашни условия и имитира пеене с пластмасова бутилка от вода.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР