Вчера станахме свидетели и продължаваме да сме свидетели на една

...
Вчера станахме свидетели и продължаваме да сме свидетели на една
Коментари Харесай

Ангел Найденов: Вчера Гешев унищожи шансовете за правителство с първия мандат, но увеличи тези за кабинет с втория мандат

Вчера станахме очевидци и продължаваме да сме очевидци на една сюрреалистична картина на действителността в България. Станахме очевидци на толкоз неуместни обвинявания за зависимости, че аз останах слисан.
Всичко по тематиката: Опитът за атентат против основния прокурор Иван Гешев и желаната му оставка 215
Това съобщи в предаването " Денят онлайн " по NOVA NEWS някогашният боен министър Ангел Найденов  Ангел Найденов Ангел Найденов е препоръчан за министър на защитата.   Найденов е определен за национален, който разяснява разтърсванията в прокуратурата и отражението, които дават те върху политическия живот.

" На фона на всичките кавги може би в действителност би трябвало да се търси някакво съгласие сред партиите за образуване на постоянно държавно управление. Унищожаването на възможностите на ГЕРБ да образуват държавно управление с първия мандат пристигна след вчерашната конференция на основния прокурор, само че за сметка на това се усилиха възможностите за държавно управление с втория мандат. Не мога да разясня дали Мария Габриел ще бъде поканена за министър председател и с втория мандат. Това може да поклон за това, че тя подаде оставка като еврокомисар, само че въпреки това тя е надълбоко обвързвана с ГЕРБ ", добави той.  

Бившият боен министър разяснява и тематиката за войната в Украйна. " Със задържането на ръководителя на Върховния съд в Украйна се пробват да се откъснат от зависимостите, за които приказваме и тук у нас. Не знам дали след свадите в България на хората им се слуша за международните събития. За Украйна преди всичко би трябвало да отбележим последните визити на президента Зеленски. Германия ще даде нова военна помощ на Киев. Англия ще даде ракети с по-голям обхват на дейности. Франция ще даде лека техника - бронирани танкове и системи за защита на въздушното пространство на Украйна. В Бахмут виждаме една серия от сполучливи контраатаки. Това се счита за една въведения преди контраофанзивата на украинските въоръжени сили. Зеленски съобщи, че украйна се нуждае от още малко време за това контранастъпление. Контраофанзивата ще се организира под формата на няколко интервенции. Въпросът е по кое време, къде и по какъв начин ще бъде осъществена контраофанзивата. Има вероятни шест посоки за тази контраатака. Никога не стоял въпросът за удари на територията на съветската федерация. Всички предоставени оръжия нямат обхват на деяние, който да доближи Русия ", безапелационен бе Найденов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР