Вчера стана ясно, че най-скъпият футболист в историята – Неймар

...
Вчера стана ясно, че най-скъпият футболист в историята – Неймар
Коментари Харесай

Има ли общо изваждането на Неймар с мистериозното му послание?

Вчера стана ясно, че най-скъпият футболист в историята – Неймар няма да попадне в групата на Пари Сен Жермен за дуела против Олимпик Лион от 22-ия кръг на Лига 1. Мнозина съзряха в този акт на треньора Унай Емери наказване за бразилския нападател поради следващия скандал, който забърка към това кой извършва дузпите в тима. В същото време футболистът разгласява мистериозно обръщение в обществените мрежи, което – инцидентно или не – видя бял свят малко преди оповестението групата на ПСЖ.

След свадите с Дижон, Неймар навън за дербито с Лион

Неймар се показа доста мощно при разгрома над Дижон с 8:0 през седмицата, като означи 4 гола в срещата. Той обаче си навлече гнева на почитателите, откакто лиши правото на Единсон Кавани да извърши дузпа, която можеше да направи уругваеца еднолично голмайстор на клуба за всички времена. Привържениците на ПСЖ посрещнаха дейностите на Неймар с освирквания и ясно демонстрираха, че не утвърждават сходно държание.

Според клуба формалната причина за отсъствието на Неймар от дербито против втория Лион е травма в бедрото. Играчът фактически пропусна заниманията в петък, само че пък през вчерашния ден се готвеше пълноценно.

Лъскавото шоу на Неймар няма край

Това естествено оставя поле за тълкования дали в действителност не става дума за наказателна мярка от страна на Емери. Още повече, че Неймар написа на профила си в „ Инстаграм”: „ Възрастта не дефинира твоята зрялост, квалифицираността не дефинира твоята просветеност, слуховете за теб не дефинират кой си.”

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР