Вчера шефът на следствието Борислав Сарафов обяви, че е открита

...
Вчера шефът на следствието Борислав Сарафов обяви, че е открита
Коментари Харесай

Изловен! Вижте Само Какво Отриха В Кабинета На Арестувания Шеф На Кат-Благоевград Данаил Стоицов!

Вчера шефът на следствието Борислав Сарафов разгласи, че е открита сума пари, която може да е дребна за милионер, само че е доста огромна за един пенсионер.

Той разгласи още, че в кабинета на полицейския шеф е открит и противозаконен револвер, а Арнаудова посочи през днешния ден, че става дума за " Макаров ".

" Във " Вътрешна сигурност " при започване на годината е постъпил сигнал за корупционна скица за бърза регистрация. Имаме информация, че таксата е била твърда. Схемата е най-образно следната - лица, които са желали неотложно да записват колите си е трябвало да заплати повишена сума от медиатори - към 100 до 200 лв.. По наши данни част от тази сума е отивала при началника на КАТ-Благоевград. Доказателствата, които имаме досега, са, че по схемата са взели участие най-малко 3 лица. Към този час са арестувани 4-ма души. Вчера редом на територията на Благоевград бяха осъществени обиски на коли и бяха открити огромни парични средства в офисите на фирмите- регистратори. Днес ще се издигнат обвинявания ", сподели още говорителката на Сотир Цацаров.

Тя акцентира, че основният прокурор е разпоредил със случая да се заеме Националната следствена работа.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР