Вчера се състоя официалното откриване на новия дом на Mercedes-Benz

...
Вчера се състоя официалното откриване на новия дом на Mercedes-Benz
Коментари Харесай

Силвър Стар отвори уникален автомобилен комплекс в София

Вчера се състоя формалното разкриване на новия дом на Mercedes-Benz в столицата

На 27 април 2023 в наличието на голям брой изискани посетители – клиенти, сътрудници и публицисти, със запаметяващ се театър и дрон шоу, се състоя формалното разкриване на новия дом на Mercedes-Benz и Силвър Стар в София. Събитието беше почетено от високопоставени представители на Mercedes-Benz, Daimler Truck и INEOS Grenadier, като хазаин на празненството беше основният изпълнителен шеф на Силвър Стар господин Ролф-Юрген Заерле.

„ Днес се навършват тъкмо 6 години и 24 дни откогато Силвър Стар стартира активността си в България. За подобен къс интервал, малко компании у нас могат да се похвалят с достижения като нашите. Инвестирахме общо 45 млн. евро, утроихме оборотите си, а през предходната година Mercedes-Benz оглави пазара на премиум леки коли в България. И ето ни през днешния ден, на откриването на този неповторим за района комплекс, който ще предложи 5-звездно прекарване за нашите клиенти. Убеден съм, че това е единствено началото за Силвър Стар в България “, съобщи по време на откриването основният изпълнителен шеф на Силвър Стар господин Ролф-Юрген Заерле.

Единственият по рода си авто комплекс е ситуиран на територия от 65 000 кв. м. и предлага на едно място, под един покрив, всички продажбени и следпродажбени услуги за леки и товарни коли, ванове и рейсове на звездната марка. Адресът на новия дом на Силвър Стар и Mercedes-Benz e ул. Челопешко шосе 52 - извънредно отзивчиво място, в индустриалната зона на регион Кремиковци, сред Челопешко шосе и Околовръстен път.

Това е първият и единственият комплекс в България, в който е имплементиран и най-новият стандарт на Mercedes-Benz за извънредно потребителско прекарване като във 5-звезден хотел. Той обезпечава чисто нов модел на обслужване с релаксираща и предразполагаща конюнктура, която дава опция на клиентите да се насладят на премиум услугите и продуктите на звездната марка, които Силвър Стар ще им предложи в напредничав шоурум на територия от общо 1700 квадратни метра. В сервизите за леки и товарни коли, ванове и рейсове, разпростряли се на обща повърхност от 8700 квадратни метра, е конфигурирано чисто ново съоръжение от най-голям клас. Общата разгърната застроена повърхност на комплекса е съвсем 13 000 квадратни метра, като постройката е на два етажа.

На първия етаж или кота нула, с изключение на шоурум и приемна за леки коли се обитава и приемна за товарни коли, която пък е първата в Европа и света, изпълнена по новия корпоративен стандарт на Daimler Truck, който ще влезе в действие при започване на 2024 година На територията на комплекса са ситуирани още два механични сервиза - за леки и за товарни коли и рейсове, склад за аварийни елементи, каросерийни и бояджийни сервизи, както и тренинг център.

Изградено е и първото за българския пазар закрито сервизно лоби за леки коли, което играе значима роля в новия бизнес развой и усъвършенстваното потребителско прекарване. На разположение са и два автокозметични центъра, за леки и товарни коли. Офисната част на постройката е ситуирана на втория етаж, като тя предлага обстойно споделено пространство с съвременни и новаторски работни места, напълно съобразени с процесите по цифровизация, които протичат в компанията.
Инвестиция на Силвър Стар в модерния мултифункционален комплекс надвишава 18 млн. евро.

Гости на церемонията по формалното разкриване на новия дом на Силвър Стар и Mercedes-Benz в София бяха Матиас Люрс, началник направление Overseas, Mercedes-Benz Cars, Мартин Шулц, президент и основен изпълнителен шеф на Mercedes-Benz Cars Middle East, Жан-Марк Дис, началник на район Европа, Daimler Truck, Пиус Детлинг, началник Market Support Team Europe - General Distributors, Франк Галински, районен бизнес управител за Европа на Ineos Automotive, Доменико Лимардо, афтърсейлс управител от Ineos Automotive, представители на генералните дистрибутори на Mercedes-Benz от прилежащи страни, кметът на регион Кремиковци госпожа Лидия Донкова, Мартин Кафеджиян, основен проектант на регион Кремиковци, както и още доста други сътрудници и клиенти на компанията.

Силвър Стар е формален представител на немския тръст Mercedes-Benz AG за България за марките Mercedes-Benz и smart, на Daimler Truck AG за марките Mercedes-Benz, Unimog и FUSO, както и на EvoBus за Mercedes-Benz и Setra. Компанията предлага целия набор от услуги за бизнес и крайни клиенти, включително продажба и следпродажбено обслужване на нови и използвани леки, лекотоварни и товарни коли и рейсове, както и продажби на аварийни елементи. Дилърските центрове на Силвър Стар се намират в София, Пловдив, Варна, Бургас и Евро Старс в Русе.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР