Вчера се проведе първото заседание на временната парламентарна комисия, свързана

...
Вчера се проведе първото заседание на временната парламентарна комисия, свързана
Коментари Харесай

Минчев: Ивайла Бакалова и Арабаджиеви са споменати в доклада, като жертви на групата около Нотариуса

Вчера се организира първото съвещание на краткотрайната парламентарна комисия, обвързвана с активността на групата към Мартин Божанов-Нотариуса. Докладът, който Атанас Атанасов е получил, е изпратен на всички членове на комисията, това съобщи Никола Минчев от ПП-ДБ в коридорите на Народното събрание.

" В отчета се разказва по какъв начин действа групата за деяние към Нотариуса, има и лист с към 8-10 имена, които са посещавали въпросния частен клуб ", уточни Минчев.

По думите му в отчета има избрани проблеми за хора, които са станали жертва на групата към Нотариуса.

" Ивайла Бакалова и нейният проблем са упоменати там, семейство Арабаджиеви също - упоменати са като жертви на групата към Нотариуса ", добави той.

По-рано от Има Такъв Народ показаха лист с лица, които съгласно тях би трябвало да бъдат разпитани, като измежду имената са финансовият министър Асен Василев, шефът на Национална агенция за приходите Румен Спецов, основните прокурори от 2020 година насам, членовете на ДАНС, някогашната КПКОНПИ и други Депутатът от ПП-ДБ Никола Минчев съобщи по този мотив, че шефовете на ГДБОП, на ДАНС и основните прокурори са директно свързани с следствието на активността на групата към “ Нотариуса ” и затова би трябвало да бъдат разпитани.

“Министерството на финансите и Национална агенция за приходите - към този момент зависи какво е тяхното касателство. Гръцкият предприемач, който приказва по телевизионните студия, сподели, че е бил изнудван от чиновник на Национална агенция за приходите. В този случай Национална агенция за приходите са си свършили работата, тъй като са изготвили кореспонденция за спор на ползи против този чиновник ”, счита Минчев.

Той бе безапелационен, че всеки, който има връзка със случая, ще бъде разпитан.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР