Вчера президент Владимир Путин проведе съвещание с членовете на Съвета

...
Вчера президент Владимир Путин проведе съвещание с членовете на Съвета
Коментари Харесай

Путин: САЩ печелят изгоди чрез разпалването на регионални конфликти

Вчера президент Владимир Путин организира заседание с членовете на Съвета за сигурност на Руската федерация и ръководителите на силовите ведомства, отдадено на обстановката в Дагестан.

На него Путин уточни, че отговорността за последните събития в Близкия изток лежи върху Съединените щати, които „ нямат потребност от резистентен мир, а от непрекъснат безпорядък “, от който да извличат изгоди за себе си.

„ Мнозинството от страните в света прикани за преустановяване на огъня в линията Газа, само че Съединени американски щати и съдружниците им не престават да основават безпорядък. Причината е, че светът по американски – с един хегемон – се разрушава и последователно, само че праволинейно отива в предишното “, сподели президентът.

Във Вашингтон желаят да удължат своята „ световна тирания “ и се пробват „ благодарение на безпорядък да дестабилизират своите съперници “, в това число Русия, употребявайки обстановката в Близкия изток срещу нея. „ Затова Съединени американски щати и техните васали нямат желание да се стремят към постигането на районен мир и непоклатимост, неведнъж са пренебрегнали резолюциите на Организация на обединените нации и не престават да разстройват света посредством разнообразни средства “, съобщи още Путин.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР