Вчера правителството на Великобритания реши да смекчи някои от мерките,

...
Вчера правителството на Великобритания реши да смекчи някои от мерките,
Коментари Харесай

Колко фенове ще подкрепят всеки клуб в Премиър лийг след последната промяна

Вчера държавното управление на Англия реши да смекчи някои от ограниченията, касаещи визитата на спортни събития навън, и от 2 декември част от спортните уреди, включително и футболни игрища, ще отворят за фенове. Според проекта това ще се случи в така наречен Зона 1 и Зона 2, които обгръщат регионите, в които разпространяването на COVID-19 e овладяно в най-голяма степен. На стадионите от първата категория ще бъдат допускани най-много 4000 фенове, до момента в който на тези от втората - до 2000 фенове. В регионите от Зона 3 спортните уреди ще останат затворени.

Обновените параметри на съответните зони ще бъдат оповестени публично в четвъртък. Медиите на Острова обаче направиха разбивка на това къде ще попаднат всички игрища в Премиър лийг и какво значи това за съответните тимове. Тези разбивки са базират на районирането, направено през октомври, тъй че разликите надали ще са огромни.

За страдание, единствено два стадиона от Висшата лига ще могат да одобряват оптималния брой от 4000 последователи. Това са домовете на и. Столицата Лондон по всяка възможност ще остане в Зона 2, което значи, че стадионите на,,,, и ще отворят порти за по най-много 2000 фенове. съвсем несъмнено също ще влезе в тази зона. беше там през октомври, само че в този момент съществува огромна възможност да бъде изместен в Зона 3, тъй че тук въпросът остава отворен.

Засега всички останали клубове остават в Зона 3, тъй че на техните игрища няма да има аудитория. За момента това важи за,,,,, и.

През предходната седмица процентът на новозаразени в Ливърпул спадна, тъй че в града се надяват да бъдат преместени в Зона 2, т.е. за Ливърпул и Евертън към момента има късмет за някои почитатели да гледат футбол онлайн още през декември.

Районите към и Западен Мидландс през октомври бяха в Зона 2, само че е съвсем несъмнено, че ще бъдат преместени в Зона 3, което значи, че, Уулвърхмаптън и към този момент остават без аудитория.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР