Вчера около 18.30 часа в района на хипермаркет в ж.к.

...
Вчера около 18.30 часа в района на хипермаркет в ж.к.
Коментари Харесай

Удар срещу разпространението на наркотици в Бургас!

Вчера към 18.30 часа в региона на хипермаркет в ж.к. " Меден рудник " чиновници от Първо районно ръководство – Бургас са задържали 33-годишен престъпно проявен бургазлия. Полицаите намерили и иззели чанта, съдържаща преносима лаборатория за произвеждане на синтетични опиати. В нея са открити лабораторен термометър, 500 мл колба, две спринцовки, електронна везна, буркан с кристалообразно вещество, бутилка с транспарантна течност, стъклена купа с бяло кристаолообразно вещество - метамфетамин, торба с вещество сходно на червен фосфор и бяло кристалообразно вещество - метамфетамин.

Бургазлията е арестуван за период до 24 часа. Работата по случая продължава от чиновници на Първо районно ръководство – Бургас.

Отново през вчерашния ден чиновници от Пето районно ръководство – Бургас са направили инспекция в частно жилище, ситуирано на ул. " Дебелт ", населявано от 41-годишен престъпно проявен и осъждан бургазлия. В жилището са открити още 35-годишен престъпно проявен и осъждан бургазлия и 31-годишна бургазлийка. От 35-годишния мъж, при осъществен персонален обиск, е открит и конфискуван течен медикамент, от който се извлича ефедрин. От 31-годишната жена - алено прахообразно вещество, йенско стъкло и две пластмасови шашки с памук и течност - всички конфискувани субстанции, течности и предмети са предопределени за произвеждане на синтетичен високорисков опиат – метамфетамин.

От общото мазе на адреса на ул. " Дебелт " са открити и конфискувани 10-литрова бутилка с транспарантна течност, 11-литрова бутилка с бяло кристалообразно вещество, бутилка с останки от бяло кристалообразно вещество, празни лекарствени опаковки и други Всички конфискувани субстанции, течности и предмети са предопределени за произвеждане на синтетичен високорисков опиат – метамфетамин.

И тримата бургазлии са арестувани за период от 24 часа. Работата по изцяло документиране на незаконната им активност продължава от чиновници на Пето районно ръководство – Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР