Вчера Лос Анджелис ФК обяви официално трансфера на Филип Кръстев.

...
Вчера Лос Анджелис ФК обяви официално трансфера на Филип Кръстев.
Коментари Харесай

Трансферът на Филип Кръстев в САЩ притесни щаба на България

Вчера Лос Анджелис ФК разгласи публично прехвърлянето на Филип Кръстев. Националът се причислява към първенеца на МЛС чартърен с алтернатива за закупуване.

Преминаването на Кръстев в Съединени американски щати е тормозило националния селекционер Младен Кръстаич и неговия щаб, научи Gong.bg . От една страна треньорите били удовлетворени, защото Филип отива да се развива в сериозен тим, само че от друга се чудили по какъв начин да действат с него.

Причината е далечното разстояние, което много постоянно ще се постанова на Кръстев да пропътува от България до Щатите и назад. 

Националният тим ще се събира на лагер през септември, октомври и ноември, и точно заради тази причина Кръстаич умувал по какъв начин да действа с някогашния състезател на Левски, защото от една страна проблем може да се окаже пътят, а от друга - адаптацията.

Въпреки това селекционерът едва ли ще се откаже от услугите на Кръстев, защото счита, че е добър футболист и в негово лице вижда един от играчите, които са бъдещето на националния тим. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР