Вчера комисията по въпросите на образованието в Камарата на представителите,

...
Вчера комисията по въпросите на образованието в Камарата на представителите,
Коментари Харесай

Конгресът разследва Харвард, МИТ и Университета на Пенсилвания за антисемитизъм

Вчера комисията по въпросите на образованието в Камарата на представителите, счете, че отговорите на президентите на университети по въпроса за " ендемичния антисемитизъм " в кампуси, са " неприемливи ".

" Членовете на комисията са надълбоко загрижени за тяхното ръководство и неспособността им да подхващат ограничения, с цел да предложат на еврейските възпитаници безвредната просветителна среда, на която те имат право ", реши комисията, ръководена от републиканците.

Поради това беше възбудено следствие, с цел да се разпознават " самостоятелните и институционални пропуски " на тези елитни университетски институции.

Няколко от интервюираните водачи от този момент разгласиха прессъобщения и видеоклипове, принудени да изяснят своите изявления.

" Някои бъркат правото на свободно изложение с концепцията, че Харвард ще утвърди апелите за принуждение против еврейски студенти. Искам да бъда явен: апелите за принуждение или геноцид против еврейската общественост или всяка друга етническа група или вяра са почтени за пренебрежение ", сподели президентът на Харвард.

Тези апели " нямат място в Харвард и тези, които заплашват нашите еврейски студенти, ще бъдат подведени под отговорност ", сподели Клодин Гей.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР