Вчера, 2 май, най-заетият човек в Холивуд имаше рожден ден.

...
Вчера, 2 май, най-заетият човек в Холивуд имаше рожден ден.
Коментари Харесай

Как Дуейн Джонсън прекара рождения си ден

Вчера, 2 май, най-заетият човек в Холивуд имаше рожден ден. Дуейн Джонсън стана на 47 години, а това със заетостта въобще не е пресилено.
 Гал Гадот, Дуейн Джонсън, най-влиятелните персони и какво мисли актрисата за Скалата
Какво мисли Гал Гадот за Дуейн Джонсън

Приятел в потребност се познава

През последните няколко години Скалата е във вихъра си и филмите с негово присъединяване не стопират. Тази година тези, които ще гледаме по кината, са лимитирани единствено до два. Става дума за " Бързи и гневни: Хобс и Шоу " , който се чака да завладее летния бокс офис и продължението на " Джуманджи: Добре пристигнали в джунглата " , което към момента няма публично заглавие, само че ще го забележим преди Коледа.

Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм ще избавят света

Новият филмов откъс на " Бързи и гневни: Хобс и Шоу " е тук

Разбира се, Джонсън се появи за малко и в " Семейни кютеци ", само че там присъединяване му беше епизодично, по тази причина не го включваме в листата. Но да се върнем на рождения ден. Благодарение на Instagram разбираме и по какъв начин Дуейн Джонсън е прекарал рождения си ден и въобще не се изненадваме.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от therock (@therock) на Май 2, 2019 в 9:40 PDT

Празникът на Скалата стартира с подготовка във фитнеса, тъй като сходно тяло не се построява и поддържа единствено с шибане на козунаци и тортички.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от therock (@therock) на Май 2, 2019 в 11:13 PDT

Следват работните отговорности, които при Джонсън са ежедневни, а полетите не са никаква необичайност за него. От текста под фотографията не излиза наяве къде ще пътува, само че не пропуща да се закачи с Кевин Харт, пишейки, че няма да не помни да го удари по лицето.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от therock (@therock) на Май 2, 2019 в 8:01 PDT

От идната фотография пък виждаме каква изненада е спретнал екипажът на частния му аероплан. Балони, торта и несъмнено, чаша с текила, тъй като това е обичаното пиво на Дуейн Джонсън.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Kevin Hart (@kevinhart4real) на Май 2, 2019 в 2:08 PDT

Още по-голяма торта пък го очакваше на снимачната площадка на " Джунаджи ", която сега се намира някъде в пустинята. Кевин Харт пък се пошегува, че не му е взел подарък, тъй като задачата му като другар е да държи Джонсън крепко стъпил на земята.
 Дуейн Джонсън, Mana и какви текили готви Скалата
Какво ще ни сипва Скалата

Вече намирисва какво ни готви Дуейн Джонсън
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР