Възстановяването на полузащитника на ЦСКА - София Федерико Варела ще

...
Възстановяването на полузащитника на ЦСКА - София Федерико Варела ще
Коментари Харесай

Варела до последно под въпрос за финала

Възстановяването на полузащитника на ЦСКА - София Федерико Варела ще продължи до последния вероятен миг преди аржентинецът вероятно да попадне в групата за финала на SESAME Купа на България против Левски. Халфът получи разтежение преди три седмици в полуфинала реванш със Славия на „ Армията “ (0:2, 7:6 при дузпите), само че към момента не е възобновил пълноценни тренировки.
 Нанков: Съжаляваме, че няма да водим ЦСКА във финала против Левски Нанков: Съжаляваме, че няма да водим ЦСКА във финала против Левски
Очакваше се той да бъде на линия за дуела с „ белите “ през уикенда, само че Варела още веднъж остана отвън групата. Предстои заключителен фитнес тест, който да покаже дали Варела ще може да бъде част от групата за Купата.
 Дучето за билетите в бранш Дучето за билетите в бранш "А ": Трябва да си извънредно елементарен, с цел да отидеш на непознато място
Минимални пък са възможностите за присъединяване на Бисмарк Чарлс, който донесе трофея на „ алените “ предходната година с победния си гол против Арда. Нападателят има скъсване на сухожилието на квадрицепса, като от „ Армията “ даже пратиха ганаеца на обзор в задгранична клиника за второ мнение.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР