Възстановена, подсилена и блестяща – боядисаната коса разкрива пълния си

...
Възстановена, подсилена и блестяща – боядисаната коса разкрива пълния си
Коментари Харесай

За боядисана коса, която блести от здраве

Възстановена, подсилена и блестяща – боядисаната коса разкрива цялостния си капацитет с OKARA от Rene Furterer.

Цветът в косите от дълго време е доста повече от прикритие за побеляването. Модата повелява, че косата на една модерна дама е нейният основен аксесоар. А това ни кара да развихряме фантазията си както в никакъв случай преди и да желаем все по-екстравагантни, приковаващи вниманието цветове, които споделят: “Аз съм аз! Неповторима! ”.

Разбира се, боядисването е и тестване за косата. Химичното отнасяне през няколко седмици с времето изтънява и мощно изсушава косъма, прави го трошлив, а цветът на боята се задържа мъчно и единствено след няколко измивания към този момент не е толкоз натоварен и ослепителен.

Гамата за боядисана коса OKARA от Rene Furterer работи в две насоки: за качествено реструктуриране и надълбоко възобновяване на косъма и за укрепване на цвета и блясъка.

 За боядисана коса, която свети от здраве

В сърцето на гамата е растителен дестилат от Окара – съставлява дестилат от соеви зърна, извлечен в центъра по екстракции Гаяк, Югозападна Франция. Натуралният Окара дестилат спомага за възобновяване на структурата и фиксирането на цвета на косата. Изобилстващ от аминокиселини, включващи метионин и цистеин, сходни на тези в състава на кератина, той преструктурира стеблото на косъма.

Rene Furterer разкрива луксозни нови формули на шампоани, глезещи сетивата маски, гелообразни балсами, проявяващи своите изглаждащи качества… Никога не са съществували текстури, които да са толкоз луксозни, изкусителни и в това време без силикони, което подкрепя действието на главните съставки.

Шампоан за боядисана коса OKARA COLOR
Неговата нежна измивна база без сулфати образува ефирна пяна, която внимателно почиства боядисаната коса, до момента в който предотвратява избледняването на цвета. Защитава интензитета и блясъка на цвета.

Балсам за боядисана коса OKARA COLOR
Изкусително копринен и кремообразен, неговата гелообразна текстура улеснява разресването и незабавно приглажда косата, разкривайки кондензиран цвят и искра. Не е належащо продуктът да престоява на косата.

 За боядисана коса, която свети от здраве

Маска за боядисана коса OKARA COLOR
С обгръщаща си богата и кремообразна възстановяваща текстура ‘в пашкул’, тази маска поправя промените на косменото стебло в дълбочина и съхранява продължително блясъка и интензитета на цвета. На основата на ентусиазъм от професионалните лечения за коса, този нов обред с грижа за косата показва един новаторски флакон, който комбинира грациозност и деловитост.

Ритуал за блестяща руса коса и кичури OKARA BLOND
Ритуалът OKARA BLOND е решението за всички руси коси. В профилираните му формули, естествен Окара дестилат с възстановяващи свойства е смесен с натурална съществена съставна част REFLETLUMIERE за просветляване и огряване на всички руси коси.

 За боядисана коса, която свети от здраве

Просветляващ шампоан OKARA BLOND
Неговата перлена текстура се трансформира в ефирна пяна, с цел да измие внимателно и възвърне блясъка на русата коса. С киселинно pH, формулата подтиква приглаждането и блясъка на косата.

Просветляващ еликсир OKARA BLOND
Изкусително лека и кремообразна, неговата тесктура улеснява идеално разресването на косата, възвръща я и я оставя копринена и блестяща. Русият цвят е съхранен и са подчертани светлите отражения. Не е належащо продуктът да престоява на косата.

Просветляващ спрей OKARA BLOND
Висококонцентрираният спрей с натуралната дейна съставна част Reflet Lumiere работи практично и бързо, като разкрива блестяща руса коса и дава прогресивно просветляващо деяние до един по-светъл звук. Формула без изплакване.

 За боядисана коса, която свети от здраве

Изберете своя цвят и изразете себе си с чиста съвест! Косата ви няма да пострада от това, когато й давате мощ с грижата на продуктите ОKARA.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР