Възстановена е премахнатата преди години пешеходна пътека на улица „Цар

...
Възстановена е премахнатата преди години пешеходна пътека на улица „Цар
Коментари Харесай

Премахва се опасна пешеходна пътека в Асеновград

Възстановена е отстранената преди години пешеходна пътека на улица „ Цар Иван Асен II “ – пред Районен съд – Асеновград.

Реализацията е по концепция и предложение на жители. Наскоро е прегледано от общинската комисия по сигурност на придвижването, която е решила, че има опция за възобновяване на пешеходната пътека на мястото. Очаква се доставка на знаците, указващи приближаването й, след което същите ще бъдат сложени неотложно. Другата пешеходна пътека, която е наоколо до постройката на „ ЕВН “ в града, ще бъде демаркирана.

Това ще се случи, когато завърши обновяването и освежаването на хоризонталната маркировка по пътищата на Асеновград. Извършен е оглед от специалисти и е открито, че пешеходната пътека там е ситуирана на завой, което е причина за пораждане на пътнотранспортни катастрофи (ПТП).

Промените в Генералния проект за организация на придвижването в община Асеновград е от изключителна значимост, защото сигурността участниците в придвижването - и водачи, и пешеходци - е измежду целите на общинската власт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР