Възстановен е мостът над р. Мъртвица на пътя между селата

...
Възстановен е мостът над р. Мъртвица на пътя между селата
Коментари Харесай

Възстановиха моста между Дъбене и Войнягово след наводненията в Карловско

Възстановен е мостът над р. Мъртвица на пътя сред селата Дъбене и Войнягово, опустошен при наводнението от 2 септември т. година Пътното оборудване редуцира пътя на жителите на Войнягово и Климент до общинския център Карлово, както и на хората от  Дъбене до основния път  за Пловдив. В момента е пуснато единствено едното платно и пътните транспортни средства би трябвало да се изчакват. В най-кратки периоди ще бъде сложена пътна сигнализация, която да контролира придвижването. Възстановяването на моста е спешно, в проектите на община Карлово е до края на годината да бъде създаден план, а следващата година да бъде построен напълно нов мост.

Цялата налична техника работи през вчерашния ден в потърпевшите от наводненията карловски села Богдан, Каравелово и Слатина. Кризисният щаб приканва всички притежатели на едра, междинна и малогабаритна техника да се свържат с общината, с цел да бъдат разисквани опциите за включване на свободните мощности в разчистването.
Изготвен е график за дейностите по разчистването в с. Каравелово, както следва:
до 25.09. - карето сред улиците „ Христо Христов “, „ 1 май “, „ Гена Павлова “ и „ Бистрица “ в сектора от ул. „ Г. Димитров “ до ул. „ Вл. Ленин “;
от 26.09. до 3.10. - ул. „ Еделвайс “;
от 3.10. до 10.10. - ул. „ Съединение “ и сектора сред улицата и реката;
от 10.10. до 15.10. - ул. „ 1 май “ сред ул. „ Вл. Ленин “ и ул. „ Стремска “, ул. „ Роза “, ул. „ Московска “;
от 15.10. до 25.10. - на стадиона.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР