Възрастните хора трябва да подкрепят Европейска партия Волт на предстоящите

...
Възрастните хора трябва да подкрепят Европейска партия Волт на предстоящите
Коментари Харесай

Красимира Гергинова: Призовавам пенсионерите да подкрепят младите в лицето на Волт на евроизборите

Възрастните хора би трябвало да поддържат Европейска партия Волт на идните избори за Европейски парламент, тъй като това е групировка, която е формирана от млади и можещи хора. Виждам ги по какъв начин всекидневно влагат своите сили, с цел да опитат да подобрят обстановката в България. Това съобщи в телевизионно изявление Красимира Гергинова, която е 12-та в евролистата на партия Волт за идните избори на 26 май.

„ Благодарна съм, че Волт обърна внимание на моите качества. Приеха ме доста задушевно. Обичам да работя с младежи. Работят толкоз старателно, че даже на моменти загърбват фамилиите си. Затова мисля, че Волт има бъдеще. Освен това имат отношение към всяка възрастова група. Аз, като пенсионер, доста се тормозя от обстоятелството, че ставаме очевидци на неприятен език и обидни думи в обществото и политиката. В същото време виждам и младежите от Волт с какво почитание се отнасят и какъв брой по-умерени думи сортират. Надявам се постоянно да подхождат по този европейски метод, тъй като е извънредно време да просперираме и ние! “, безапелационна е Гергинова, която от 10 години е пенсионер, само че има дейна гражданска позиция и е образец за активност и праволинейност.  

Водачът на листата на Европейска партия Волт – Настимир Ананиев, добави, че желаят да трансформират напълно метода на правене на политика в България и Европа. Програмата им е фокусирана върху значими промени в Европейски Съюз. Сред тях са федерализиране на Европа, предоставяне на законодателна самодейност на Европейския парламент, директен избор на европейския президент и повече бистрота на структурите.

„ Освен това в България желаеме европейско опазване на здравето, европейски приходи. Тази година, примерно, ще дадем 4 милиарда лева на Здравната каса, само че усещаме ли усъвършенстване? “, прибавя Ананиев. 

Лидерът на Волт България добави, че партията ще бъде подкрепена от най-вече младежи, които гласоподават за първи път. В 7 града към този момент цели класове зрелостници са декларирали, че ще ги поддържат на идния евровот, тъй като припознават в тях новата сила в политиката.

„ Нашата листа е гражданска. Съставена е от хора, които не са се занимавали с политика. Подредбата ни е неповторима, тъй като се редуват от началото до края мъж – жена. Седмата ни позиция е и историческа, тъй като на нея за първи път е номиниран чужденец - холандецът Дани Ван Сантен, който от 3 години живее и работи в София, а напълно скоро ще се ожени и за българската си другарка “, уточни още Настимир Ананиев.

 По думите му хората, за жалост, знаят прекомерно малко какво прави Европа за тях. Повечето не осъзнават, че посредством европейски лостове могат да трансформират качеството на живот. Подобен образец е почналата наказателна процедура против страната поради прословутия член 417 за частните правосъдни реализатори. Така Европейска комисия пази ползите на жителите и отстранява една неправда на локално равнище.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР