Възрастна двойка споделя, че е била ужасена, след като отРайънеър(Ryanair)

...
Възрастна двойка споделя, че е била ужасена, след като отРайънеър(Ryanair)
Коментари Харесай

Райънеър поиска такса в размер на 110 паунда за отпечатване на билет

Възрастна двойка споделя, че е била " ужасена ", откакто отРайънеър(Ryanair) са поискали 110 паунда, с цел да отпечатат билетите им на летището, оповестяват отБи Би Си.

79-годишната Рут и 80-годишният Питър Джафе описаха пред Би Би Си, че е трябвало да платят таксата, откакто по простъпка са отпечатали билетите си за връщане вместо за тръгване.

Това провокира вълна от недоволства в обществените медии по отношение на таксите на самолетната компания.

Ryanair твърди, че таксите са в сходство с нейната политика.

Рут Джафе споделя, чеуебсайтът на Ryanair й се е сторил " доста замайващ ", само че все пак счита, че е съумяла да разпечата билетите им в деня преди полета. Едва когато пристигнала на летището, схванала, че инцидентно е отпечатала неверните билети.

" След това ми споделиха, че би трябвало да отида на гишето на Ryanair, с цел да получа бордна карта, и там ми взеха 55 паунда (начовек) ", споделя тя. " Бях ужасена. " Тя добави, че за брачна половинка ѝ не е било елементарно да се придвижва от едната част на летището до другата. " Бях много разтревожена и смутена. "

Мъжът й добавя, че не са имали различен избор, с изключение на да платят, защото хораса ги очаквали във Франция.

В неделя щерка им написала в обществената мрежа X, известна преди като Twitter, че майка ѝ е направила " нищожнагрешка ".

" 110 паунда за 2 листа хартия, които отнемат1 минута. Срам за вас ", споделя тя, обръщайки се към нискотарифната самолетна компания.

Тя прибавя, че родителите ѝ е трябвало да платят и спомагателна такса, с цел да седнат един до различен, защото татко ѝ е неработоспособен.

Постът ѝ, който е видяннад 13 милиона пъти, се трансформира в място, където хората също изрекоха своята злост към Ryanair, като доста консуматори на обществените медии се оплакаха от високите разноски за печатане на бордни карти на летището и други " изненадващи " такси.

В изказване на Ryanair се споделя: " Всички хора, пътуващи с Ryanair, се съгласяват да се записват онлайн, преди да дойдат на летището за тръгване, и на всички пасажери се изпраща имейл/SMS, който им припомня да създадат това 24 часа преди заминаването. Съжаляваме, че тези пасажери са пренебрегнали напомнянето по електронната поща и не са съумели да се чекират онлайн. "
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР