Представителите на ГЕРБ-СДС, БСП , Синя София, ИТН и независими

...
Представителите на ГЕРБ-СДС, БСП , Синя София, ИТН и независими
Коментари Харесай

ГЕРБ, БСП, Синя София, ИТН и независими общинари искат спиране на ремонта на Патриарха


Представителите на ГЕРБ-СДС, Българска социалистическа партия, " Синя София ", Има Такъв Народ и самостоятелни общински съветници в Столичния общински съвет внасят писмо до кмета на Столична община Васил Терзиев с искане за неотложно прекъсване на ремонта на столичния бул. " Патриарх Евтимий ", до момента в който планът не бъде преразгледан и гласуван от СОС.

Иван Таков от столичната левица съобщи, че обстановката сега е невиждана. Той акцентира, че от години има неодобрение на хората поради опцията да отпаднат паркоместата на бул. " Патриарх Евтимий ", които така и така са малко в тази зона.

" Нека да сме наясно, над 140 паркоместа ще паднат на " Патриарха ", сподели Таков и уточни, че въвеждането на бус лента ще докара до безпорядък в тази зона. По думите му в даден миг и двете ленти ще бъдат блокирани.

" Ние не одобряваме по този метод да бъдат решавани проблемите на София ", безапелационен е Таков и разгласи, че внасят искане и упорстват кметът Терзиев да спре плана.

Прошко Прошков от групата на ГЕРБ-СДС от своя страна попита: " Лъже ли администрацията представителите на жителите в СОС ".

Очаквайте детайлности.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР