„Възраждане“ ще сезира ДАНС и прокуратурата за антибългарската публикация на

...
„Възраждане“ ще сезира ДАНС и прокуратурата за антибългарската публикация на
Коментари Харесай

Възраждане сезира службите за антибългарска публикация на Исак Паси

„ Възраждане “ ще сезира ДАНС и прокуратурата за антибългарската обява на Исак Паси, стана ясно от изказване на водача на партията Костадин Костадинов. В колажа той уточни, че се приканва за „ изтребване “ на партията му.

Костадинов добави, че по-късно Исак Паси е премахнал въпросната обява от профила си и упрекна службите у нас в използване на двоен стандарт, защото реакция за колажа със Соломон Паси незабавно е имало, до момента в който в тази ситуация с обявата на Исак Паси нищо не се е чуло.

Излиза, че в случай че направиш подигравка със Соломон Паси това е доста сериозен проблем. Но в случай че призовеш за изтреблението на 358 хиляди българи (гласувалите за „ Възраждане “ на последните парламентарни избори, бел. ред.) и на една цяла български политическа партия, това не е никакъв проблем. Очевиден е двойният стандарт и е ясно за какво – тъй като „ Възраждане “ е спънка за тези, които ръководят страната, и тази спънка би трябвало да бъде унищожена, разяснява Костадинов.

Лидерът на „ Възраждане “ разгласи, че ще бъде пуснат сигнал до ДАНС и прокуратурата първо против Исак Паси, а по-късно и втори сигнал против Александър Оскар, „ тъй като спекулира с позицията, която заема, и употребява политически пристрастия, с цел да ги маскира под формата на етнически искания “.

Костадин Костадинов също по този начин прикани еврейските организации в България да осъдят всички прояви на антибългаризъм.

„ Разделянето на българската нация е демонстрация на антибългаризъм, който би трябвало да бъде наказан и непризнат “, акцентира той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР