Възраждане организира нов протест национален протест срещу зеления сертификат. Демонстрацията

...
Възраждане организира нов протест национален протест срещу зеления сертификат. Демонстрацията
Коментари Харесай

„Възраждане“ организира нов национален протест на 23 февруари


" Възраждане " провежда нов митинг народен митинг против зеления документ. Демонстрацията е планувана за 23 февруари пред Министерския съвет от 11 ч., разгласи на брифинг в Народното събрание ръководителят на парламентарната група и на партията Костадин.

По думите на Костадинов решението идва след безрезултатното съвещание през вчерашния ден на работната група по тематиката, в която влизат специалисти на държавното управление и такива, препоръчани от " Възраждане ".

Това е вторият за тази година митинг, проведен от партията, против зеления документ. Първият беше пред Народното събрание на 12 януари, стигна се до конфликти сред недоволните и представители на реда, имаше и опити за принудително влизане в постройка.

добави, че ще слагат и други претенции. От партията не са съгласни с предлагания от държавното управление бюджет за тази година, с използването на правилника за работа на Народното събрание и ценовия потрес.

Лидерът на " Възраждане " добави към проблемите и тематиката с Украйна и вчерашният, по думите му, " безусловно безразсъден " Консултативен съвет за национална сигурност.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Българска телеграфна агенция
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР