Възраждане е категорично против въвеждането на всякакви видове ограничителни мерки

...
Възраждане е категорично против въвеждането на всякакви видове ограничителни мерки
Коментари Харесай

Костадинов: Направят ли грешката да върнат зеления сертификат, ще дадат възможност на Възраждане да спечели с 52%

" Възраждане " е изрично срещу въвеждането на всевъзможни типове ограничаващи ограничения против COVID-19. Това съобщи ръководителят на партията Костадин Костадинов на брифинг в Народното събрание.

Той уточни, че след няколко седмици ще има длъжностен кабинет и в тази връзка се обърна към президента. Нека да не прави грешката, която към този момент един път направи с държавното управление на Стефан Янев, което вкара зеления документ, несъмнено, под непознат напън, сподели водачът на " Възраждане ". По думите му, това в хода изключително на предизборна акция няма да бъде потребно за никого, единствено само ще изостри публичните настроения. " Освен това, дано да кажем непосредствено и да си го знаят - създадат ли тази сходна неточност, ще дадат опция на " Възраждане " да завоюва не с 22 %, колкото сега имаме, а с 52 % ", съобщи Костадинов.

Той разяснява, че още веднъж се вкарва неуравновесеност в българското общество и от няколко дни се приказва настойчиво за това по какъв начин би трябвало да се върнат някои от ограниченията.

" Няма да допуснем по никакъв метод това нещо да се случи. Това, което направихме през зимата, ще го създадем още веднъж, ще организираме митинги ", сподели още Костадинов.

На въпрос по кое време би трябвало да са предварителните избори, водачът на " Възраждане " отговори: " Утре ". Колкото по-скоро, толкоз по-добре, уточни той и добави, че ще го кажат на президента и на следващия ден, когато отидат отново на съвещания при него в 16:45 часа.

Той разяснява, че сега процедурата по разпределяне на мандатите, в това число и " тази невиждана втора серия от съвещания при президента ", имат за цел да се протака и да се даде още малко време на кабинет и късмет на хората в ръководещото болшинство " да опитат да сглобят някаква поредна коалиция вид " Франкенщайн ". И второто е, че явно никой не желае да прави избори, които да стартират с акция във втората половина на август, разяснява ръководителят на " Възраждане ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР