Възпитаници на Езикова гимназия Акад. Л. Стоянов“ дариха 6480 лева

...
Възпитаници на Езикова гимназия Акад. Л. Стоянов“ дариха 6480 лева
Коментари Харесай

Ученици от ЕГ-Благоевград събраха 6480 лв. за нуждите на Преходно жилище

Възпитаници на Езикова гимназия „ Акад. Л. Стоянов “ подариха 6480 лв. за възстановяване на изискванията в Преходно жилище – Благоевград и основаване на по-добра среда, близка до фамилната. Сумата, която бе събрана по време на благотворителен концерт и базар под надпис „ С Коледа в сърцето! Дари положително “, бе публично предоставена през вчерашния ден с приемо-предавателен протокол от възпитаници в ЕГ на младежи, ползващи обществената услуга, съпроводени от техни възпитатели. По време на срещата участва и Емилия Халилова, шеф на дирекция „ Социална и жилищна политика “ към Община Благоевград.

„ Това е един доблестен акт, посредством който деца оказват помощ на свои връстници и сърдечно благодаря от името на общинското управление за проявената благотворителност от учениците. Благодаря и на техните учители и родители, тъй като ги предизвикват и поддържат, когато творят положително “, разяснява Емилия Халилова.

През м. декември 2022 година възпитаници от Езикова гимназия подариха и 8 преносимия компютър, и принтер за потребностите на Преходно жилище – Благоевград.
Техниката към този момент се употребява за образование на децата и младежите, за повишение на знанията и запознаването им в с опциите, които дават актуалните осведомителни и информационни технологии.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР