Възникващата ниша е за една нова националистическа партия, която да

...
Възникващата ниша е за една нова националистическа партия, която да
Коментари Харесай

Президентът Румен Радев стяга заместител на „Възраждане“

Възникващата ниша е за една нова националистическа партия, която да съставлява хората, които не са въодушевени от западните хрумвания, само че също по този начин не желаят овакантяване на НАТО и Европейски Съюз. Тази партия би трябвало да се насочи към привличане на тези гласове и да предложи опция на настоящата политическа сцена.

 

При задаващия се срив в резултатите на ГЕРБ и обединението ПП-ДБ една

такава нова групировка или коалиция, може умерено да събере даже 20% от гласовете, посочило проучването. След това за опитните кукловоди няма да е проблем да сглобят държавно управление с неофициалната поддръжка на отделили се депутати от „ Възраждане ” и Българска социалистическа партия.

 

От Брюксел неведнъж са намеквали, че присъединяване на Копейкин в ръководството ще докара до мигновено прекъсване на фондовете. Мнозинство, събрано с дирижирано отцепени депутати на „ Възраждане ”, няма да е проблем пред усвояването на милиардите, потриват ръце хората на президента.

 

Още повече, че на хоризонта се задава и партия към основния прокурор Иван Гешев. Очаква се

след отстраняването си от поста Гешев, който също го играе родолюбец, да влезе стремително в политиката с имиджа на герой против Бойко Борисов. Кауза, която от последните няколко предварителни избори стана ясно, че са подготвени да прегърнат стотици хиляди нашенци. Така фантазията на Радев да дирижира и постоянно държавно управление може да се сбъдне.

 

И до момента в който основният прокурор с разнообразни юридически врътки може да остане много месеци на поста си, потребността от нова патриотична групировка, следена от „ Дондуков ” 2, не търпи отсрочване. За основната роля на водач е харесан фамозният в обществените мрежи политолог Кристиян Шкварек, настояват осведомени. Източници от „ Възраждане “ разкриват, че президентският проект към този момент е стигнал и до ушите на вожда Костя Копейкин.

 

Русофилът мигновено е дал разпореждане да се задействат стотиците партийни тролове, които непрекъснато да сипят обидни мнения и клюки към конкурентния му родолюбец.

Кристиян Шкварек, който е представител на Европейските консерватори  и ръководител на Младежкия закостенял клуб в България, до неотдавна бе едно от знаковите лица на Вътрешна македонска революционна организация и даже се кандидатира с тяхната листа за евродепутат. След като „ войводите ” залязоха, патриотът с полски корени стартира да гради личен план. Тезите му съответстват с някои от основните опорни точки на съветската агитация.

 

Формално Шкварек се афишира за съперник на така наречен специфична военна интервенция в Украйна, само че с половин уста признава, че поради интригите на Запада Владимир Путин има някакво съображение да подреди нападението. Патриотът Кристиян Шкварек е яхнал и обичаната на Москва битка против джендърите и гей парадите

 

Представяйки се за националист с закостенял уклон, той всекидневно зове почитателите си във фейсбук на битка против налаганата от Запада демократична агитация, която имала за цел да токсини мозъците на българските деца.

Шкварек е гневен съперник на държавното управление на Николай Денков, обвинявайки кабинета, че незабавно ще ратифицира Истанбулската спогодба. Как тъкмо ще стане, откакто Конституционният съд разгласи, че това е невероятно, в пропагандата на консерватора не се прецизира. Другата седмица Шкварек стяга и поход в отбрана на фамилията, който ще се организира в деня, когато е и гей парадът в центъра на София.

 

Веднага да уточним, Костадинов никога не е разлюбен от русофилските си господари. Дори в противен случай, кукловодите в сянка разчитат на него посредством манифестации, блокади на разнообразни основни точки в страната и ексцесии в Народното събрание да сътвори оптимален безпорядък в страната и да помогне за свалянето на кабинета на учен Николай Денков. С хора като военния министър Тодор Тагарев е ясно, че новото държавно управление ще е намерено прозападно и още веднъж ще стартира да поддържа с оръжие Украйна.

 

Още в идващите дни се чака, въпреки и без доста звук, да се задвижи договорка зa продажбата на стотици хиляди снаряди за Украйна които са извънредно нужни за пролетната атака на Киев против съветските окупатори. Румен Радев и държавното управление му още преди месеци дадоха обещание на съдружниците от НАТО, че ще изпратим снарядите, само че договорката съзнателно се бави и протака с всевъзможни аргументи. По проект мунициите е трябвало да изоставен България в посока Полша още преди месец и половина, само че и досега всички снаряди са си тук. След гласуването на постоянния кабинет нa „ Промяната ” и ГЕРБ увъртания повече няма да има, настояват осведомени. Затова и всички вероятни съветски. другари в България са задействани да бунтуват народа.

 

Разбира се, същинските аргументи не се афишират. Копейкин и другите русофили упрекват „ Продължаваме промянатa " и „ Демократична България ”, че са предали гласоподавателите си, съюзявайки се с ГЕРБ. Колкото до партията на Борисов, разчита се, че огромна част от българите не са щастливи от завръщането му в ръководството. Активна роля в битката за събаряне на държавното управление е отредена точно на „ Възраждане ", които са почнали всеобщо да събират всевъзможни хора от цялата страна за серия митинги в центъра на София.

 

Запознати  разкриват че пари за образуване на протестите, заплащане на превоз, пазаруване на сандвичи и дневна отплата за участниците не се жалят. Вождът Копейкин оповестил, че има неограничени средства. Сега е моментът ДАНС да покаже, че в действителност пази националната

сигурност...

източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР