Възможно е през 2018 г. в Сърбия да се проведат

...
Възможно е през 2018 г. в Сърбия да се проведат
Коментари Харесай

Вучич заговори за предсрочни избори в Сърбия

Възможно е през 2018 година в Сърбия да се проведат предварителни парламентарни избори, в случай че опозицията показа причини за това, съобщи президентът Александър Вучич.

„ Чувам, че някои упорстват за избори и, в случай че се наложи, няма да избягам от борба. Не изключвам избори, в случай че опозицията изложи съответни причини”, съобщи той.

Вучич добави, че е удовлетворен от съдействието с държавното управление на премиера Ана Бърнабич.

„ Увеличаването на пенсиите и заплатите е доста и, в случай че сме дисциплинирани, ще има нови нараствания в бъдеще”, сподели Вучич, представен от БГНЕС.

Президентът признава, че го натъжава това, че „ доста медии и част от обществеността” се пробват да омаловажават даже и най-хубавите резултати” на сръбското държавно управление.

Вучич акцентира, че същността на политиката, която отстоява, е за самостоятелна Сърбия и акцентира, че до момента в който той е отпред, няма да разреши интервенция на чужденци.
„ Същността на политиката, към която се стремя, е самостоятелна Сърбия. Независима освен в границите си, само че и във вземането на решения и грижата за жителите си. Ако някой не го схваща, това си е негов проблем”, сподели Вучич.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР