Възложили сме проверка за назначенията във всички структури на ГЕРБ,

...
Възложили сме проверка за назначенията във всички структури на ГЕРБ,
Коментари Харесай

Възложена е проверка за назначения във всички структури на ГЕРБ, съобщи Цветанов


Възложили сме инспекция за назначенията във всички структури на ГЕРБ, с цел да не употребяват съперниците този мотив. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, представен от БГНЕС. Ако има роднински назначения някъде, които са с някакво влияние и е нарушен законът, те би трябвало да бъдат изчистени.

" Такива причини не могат да дадат ръководство. Управлението го дават жителите, те го дадоха за трети път на Бойко Борисов тъкмо преди 6 месеца “, посочи Цветанов. Той акцентира, че Томислав Дончев не назначава в община Габрово. „ Сигурно би трябвало да се обади на брат си и да каже, тъй като съм еди си какъв, би трябвало да напуснеш, това оферират от Българска социалистическа партия. Ако бъде потвърдено, че има спор на ползи, ще вземем отношение. Не е належащо някой различен да ни го споделя “, съобщи още Цветанов.

По неговите думи Българска социалистическа партия желаят да вкарат ГЕРБ в серпантина и да я отклонят от акцента, който през днешния ден имала страната - председателството на съвета на Европейски Съюз. „ Ако Томислав Дончев беше назначил брат си, до момента в който беше кмет на Габрово, щяхме да сме съгласни с всички изказвания на Българска социалистическа партия, щяхме да вземем и отношение. ГЕРБ се учреди през декември 2006 година. Всички хора в ПГ и тези, които станаха общински съветници, кметове преди този момент не се познаваха. Нормално е, когато станем другари през тези 10 години някой да се обърне към различен да му стане кум “, още Цветанов.

От друга страна той заяви, че има сюжет на Българска социалистическа партия за ерес сред него и Бойко Борисов. „ Сега разбирам, че Българска социалистическа партия подготвяли да се приказва нещо. Имам го като сюжет, който приготвят. Ще го оставя запечатан, след 1 месец, когато този сюжет стартира да се разиграва, мога да ви го покажа “, съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Цветанов уточни, че ПГ на ГЕРБ постоянно съгласуват всяко основно значимо решение с премиера. „ Защо някой желае да сътвори чувство, че има бламиране на премиера, че в ПГ вършим нещо, което остава неусетно от премиера. Този сюжет сме го слушали от 2008 година, когато се разбра, че ГЕРБ има капацитет да ръководи. Тогава започнаха да приказват - Цветанов ще вземе партията на Борисов, Борисов ще изгони Цветанов от партията “, напомни Цветанов. Той увери, че нямало безусловно никакво разминаване сред позицията на ПГ и позицията на премиера. ПГ има своя живот, има и Министерски съвет, който също има своя управнически живот. Има разделяне на управляващите, сподели още Цветан Цветанов.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР