Възелът около Борислав Михайлов и сие започна да се затяга

...
Възелът около Борислав Михайлов и сие започна да се затяга
Коментари Харесай

Адвокат Величков затяга примката: Боби М. подкупвал съдии с крадени пари!

Възелът към Борислав Михайлов и сие стартира да се стяга с всяка минала минута. На повърхността изплува следващата скандална информация, обвързвана с БФС и президентът Боби М.

Петър Величков, който е част от екипа на Димитър Бербатов, направи скандални разкрития свързани с техническия шеф на БФС Георги Иванов и взаимоотношенията във футболната централа.

Той разгласява коментар във Facebook, в който споделя преживелица от лятото на 2022 година, когато е пътувал в един аероплан с Георги Иванов и инцидентно синът му е чул диалог на Гонзо с различен човек.

Ето какво написа Величков (без редакторска намеса):

" 2022 лятото. Летя със сина си от Лос Анжелес за София през Амстердам. В Амстердам в самолета се качва Гонзо с някакво момче с спортен екип и преносим компютър на рамо. Отива обратно в самолета и сяда директно пред сина ми. Някъде след час сина ми идва начело при мен и ме пита кой е този който стои тъкмо пред него визирайки Гонзо.

Разказва ми какво разяснява Гонзо с момчето с спортния екип. Обяснявал по какъв начин Михайлов крадял от БФС, по какъв начин подкупвал съдии и прокурори с откраднатите от БФС пари.

Как Михайлов бил на отмора в Созопол в безценен хотел и след това донесъл в БФС и отчел фактурата от хотела на която пишело Лагер на футболисти в Созопол.

Гонзо, женчо ли си, или мъж? Като си тръгнал да ядеш самун от Михайлов яж и мълчи. Стига се прави на кардинален единствено под сурдинка. Плямпаш зад тила на Михайлов, а другояче си траеш. Това те прави съизвършител. Заедно с Бобо сте в кюпа.

И не, няма да ви кажа дали 19-годишния ми наследник е записал с телефона си диалога на Гонзо с момчето с спортния екип и преносим компютър на рамо ".

Инфо: lupa.bg

 

Тагове: Борислав Михайлов Боби М БФС Димитър Бербатов адвокат Петър Величков Гонзо
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР