Въздействието на енергийните обвивки на хората може да бъде както

...
Въздействието на енергийните обвивки на хората може да бъде както
Коментари Харесай

Как да разберете, че около вас има човек, който не ви желае доброто?

Въздействието на енергийните обвивки на хората може да бъде както позитивно, по този начин и негативно

Всичко зависи от това с какви мислеобрази вие вървите към другите, а те – към вас. Понякога хората произнасят красиви, изящни слова, в които обаче се крие негатив. В такива случаи споделят, че са желали положително, а се е получило противоположното. Това не е истина. Получило се е това, което е въображаемо. И нищо друго не би могло да се получи.

Как да разберете, че до вас стои подобен „ добър “ човек?

Доверявайте се на интуицията си. Ако ви е мъчно да поддържате връзка с някого, чувствате се неудобно, мръзнат ви ръцете и ви желае се да се пандизите психически, да скръстите ръце, с цел да ги сгреете, без значение какъв брой благоразположен е външно този човек, знайте, че у него има ваш облик, който надалеч не е съвършен. Накратко – събеседникът ви не ви желае положителното, въпреки че еликсир се лее от устата му. Ласкателството е прелестно за всички. Но то е оръжие, което пробива енергийните обвивки по неосезаем метод. „ Ласкателството е храна за глупците “, са споделили античните мъдреци. И е тъкмо по този начин.

Черните магове постъпват точно по този начин. В лицето те ви приказват топли слова, поддържат вашите стремежи и фантазии. Но у тях са се образували единствено черните облици на злото и гибелта. Ако човек се е обърнал към черната магия, значи от вътрешната страна е замърсен и черен. Подобното притегля сходно и не си коства да очаквате никакво положително от подобен човек. Той е пристигнал да ви погуби.

Начините на влияние на черната магия са безчет. Но би трябвало да знаете по какъв начин да им противостоите, в случай че желаете да запазите фамилията, здравето, парите и… живота си.

При запознанство с чужд се дръжте правилно, само че не позволявайте на събеседника ви да нахлува във вашето астрално и ефирно тяло. На битово равнище това се назовава съблюдаване на отдалеченост. Не позволявайте да ви погалва, да пипа косата ви, да ви държи за копчетата, да пие с вас от една чаша, да яде с едни и същи принадлежности от вашата паница.

Всички разказани попълзновения са част от инструментариума на черните магове. С помощта на тези способи злодеите се внедряват в емоционално-чувствената ви сфера, в областта на материалното благоденствие и ги деформират, което засилва процеса на цялостното заличаване. Ако такова навлизане се случи, доста мъчно ще бъде да ви се помогне.

Но Вселената обезателно ще накаже този, който върви срещу нейните закони. Който служи на тъмнината, а не на светлината. И най-голямото наказване в този случай са заболяванията на най-близките хора и преждевременната им гибел. Ако черният маг (мъж или жена) благодарение на атрибутите на черната магия въздейства върху живота на мъже, то ще страдат мъжете от нейния или неговия жанр. Ако оказва отрицателно въздействие на дами, ще страда женската линия на рода. „ Бумерангът “ на ориста нанася безусловно съразмерен удар.

Ho това е едва успокоение за тези, които са станали жертва на черен маг. Не бива да се уповавате на отмъщението, а на личното си здравомислие и нерешителност. Не отслабвайте вниманието си, контролирайте постъпките си и нито един черен маг няма да може да ви навреди.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР