Въвеждане на нов вид отпуск - по един работен ден

...
Въвеждане на нов вид отпуск - по един работен ден
Коментари Харесай

Синдикатите предлагат нов вид отпуск при поставяне на ваксина срещу COVID-19

Въвеждане на нов тип отпуск - по един работен ден след слагането на всяка доза, оферират от КТ " Подкрепа ". Предложението е отправено в писмо до министъра на труда и обществената политика и изисква смяна в Кодекса на труда и в Закона за държавния чиновник, оповестява БТВ.

В претекстовете си от синдиката показват, че препоръчаният нов тип отпуск е обществено оневинен и нужен, защото вследствие на слагане на имунизациите е научно потвърдено, че в преобладаващият брой случаи лицата са с понижена работоспособност в резултат на реакция на имунната система при имунизацията.
 Откривател на ваксини: Ударната имунизация ще докара до възникването на резистентни разновидности на вируса Откривател на ваксини: Ударната имунизация ще докара до възникването на резистентни разновидности на вируса
През февруари 2021 израелските учени излязоха с много стряскащо предизвестие. Чисто и просто оповестиха, че политиката на стремително ваксини...

„ В обсъжданата догадка е налице цялостна прилика с освобождението от работа при кръводаряване, при което се дава отпуск за осъществяване на цивилен и публични отговорности, както за служащите и чиновниците по трудово правно отношение, по този начин и за държавните чиновници “. Според КТ " Подкрепа " това би понижило тежестта върху осигурителната система, защото лицата с преобладаващи нежелани реакции биха се възползвали от предоставения отпуск при имунизиране, а не от подобен за краткотрайна неработоспособност.

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР