Във вторник Coinbase представи стратегията си за набиране на $1

...
Във вторник Coinbase представи стратегията си за набиране на $1
Коментари Харесай

Coinbase ще предложи $1 милиард в конвертируеми ценни книжа на институционалните инвеститори

Във вторник Coinbase показа тактиката си за набиране на $1 милиард посредством конвертируеми облигации, предопределени за институционални вложители, с падеж през 2030 година

Освен това платформата за продан на криптовалути възнамерява да даде на първичните купувачи опцията да придобият до $150 милиона. Целта на това предложение е да се даде опция за конвертиране на облигациите в парични средства, акции от клас А или композиция от тях, по преценка на компанията.

Постъпленията, генерирани от тази самодейност, ще се заделят за общи корпоративни цели. Coinbase има за цел да употребява част от сумата за погасяване и назад изкупуване на съществуващи задължения, в това число 0.50% конвертируеми първостепенни облигации с падеж през 2026 година, 3.375% първостепенни облигации с падеж през 2028 година и 3.625% първостепенни облигации с падеж през 2031 година

Освен това сдружението може да избере да влага част от постъпленията в придобивания или инициативи, съответстващи на стратегическите му цели, избрани с течение на времето.

След известието Coinbase отрази спад от към 2.5% в следборсовата търговия, с което цената на акциите ѝ се намали до $249, което е с към $22 под 52-седмичния ѝ най-много. Въпреки този кратковременен спад, Coinbase показва забележителен напредък, като цената ѝ набъбна с малко над 300% през последната година и с към 80% единствено през предходния месец.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР