Във вторник броят на новите случаи на COVID19 в Гърция

...
Във вторник броят на новите случаи на COVID19 в Гърция
Коментари Харесай

Броят на новите случаи с COVID-19 в Гърция продължава да расте

Във вторник броят на новите случаи на COVID19 в Гърция продължи да пораства, като доближи 4165 спрямо 3937 в понеделник, заяви в. „ Катимерини “.

По данни на Националната организация за публично здраве броят на смъртните случаи от ковид във вторник е повишен до 15 707 с 25 нови смъртни случая, което е много под 54-те в понеделник, макар че на апаратно дишане се е нараснал на 380 от 354 предходния ден.
 Атина и Лондон подписаха съглашение за съдействие в защитата и търговията Атина и Лондон подписаха съглашение за съдействие в защитата и търговията
Гърция и Англия подписаха съглашение за съдействие в региона на защитата, търговията, образованието и други области. То...

От тези 380 души 61 % са мъже, а 80 % имат главно заболяване и/или са на възраст над 70 години. Малко над 86% от тях не са имунизирани.

Приетите пациенти с COVID-19 в лечебните заведения в страната също са се нараснали с 19% от понеделник до 261, като междинната стойност за седемте дни е 236.

Средната възраст на пациентите с Коронавирус е 39 години, а междинната възраст на умрелите е 78 години, оповестяват здравните управляващи в ежедневния си бюлетин.

В географски проект новините са изключително тревожни за северния пристанищен град Солун, в който във вторник са регистрирани 591 нови случая на ковид, само че също по този начин и за Лариса в Централна Гърция с 349 случая и района Магнисия на изток с 221 случая.
 Делта разновидността на Коронавирус продължава да е водещ у нас Делта разновидността на Коронавирус продължава да е водещ у нас
421 случая на Делта разновидността на SARS-CoV-2, прочут като Индийски вид, са открити от НЦЗПБ посредством целогеномно секвениране от ново...

В гръцката столица са регистрирани в по-гъсто популации център на града - 395 против 296 в останалата част на района, като общият брой на случаите в Атика е 691.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР