Във вторник браншовите организации ще предложим кандидат за министър на

...
Във вторник браншовите организации ще предложим кандидат за министър на
Коментари Харесай

Алибегов: Браншовите организации ще предложим утре министър на туризма

Във вторник браншовите организации ще предложим претендент за министър на туризма, зад когото всички ще застанем. Не е политическо лице, само че мислим, че може да извърши нашата визия за туризма. Това съобщи ръководителят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов в студиото на " Денят онлайн " по NovaNews.

Според него наложително би трябвало да бъде заменен министърът на туризма. " Динкова няма нищо общо със бранша, никой не я познаваше и не се оправи добре. Изразихме съмнение към нея, а тя ни се сърдеше и ни пренебрегваше месеци наред. Избирателно тя приема с кого да върви на изложби в чужбина. На избрани черноморски общини се дават пари от бюджета. Тя не е готова, браншът има потребност от вътрешен човек, който да е различим. В прокуратурата е подаден сигнал против Зарица Динкова ", разяснява той. 

Той изясни и по какъв начин е минала срещата за сигурността в София. " Поискахме повече патрули в централната туристическа част на града, като наблегнахме на това, че органите на реда не трябва да бъдат с тежко съоръжение. Полицаите да са с леко снаряжение, само че да има наличие в търговката част на бул. " Витоша ", прикани Алибегов.

По думите му държанието на мигрантите е притеснително. " Те викат, крещят, бутат се. Когато са групи от 15-20 индивида, даже нищо да не вършат, наподобяват заплашително. Тези хора не вървят по заведения, а по паркове и градинки, подвигат доста звук. Всеки има право да се движи свободно, спазвайки разпоредбите. Не жигосваме всички бежанци, те бягат от война. Когато обаче дойдеш в една страна, би трябвало да спазваш нормите. Живеем в мир и никой политик не трябва да основава проблеми на етническа основа ", съобщи той.

Алибегов посочи, че всичко на всички места нараства, което се отразява както на доставните, по този начин и на продажните цени, само че и заплатите в бранша са нарастнали три пъти.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР