Във всяко семейство, приятелска компания или работен колектив има един

...
Във всяко семейство, приятелска компания или работен колектив има един
Коментари Харесай

Подаръкът за хората, на които благодарим за подаръците на Коледа

Във всяко семейство, другарска компания или работен колектив има един човек, който е Организаторът? С основно О. Това е индивидът, който ще се погрижи нищо да не липсва на фамилното празненство – от балони за развлечение на децата, до обичания ви десерт. Той или тя приготвя всяко пътешестване на тайфата, като съчетава благоприятни условия СПА за едни и разходки за другите. Науката още не е потвърдила дали е свръх заложба или проклинание за нарочния Организатор, само че несъмнено той/тя е незаместим детайл в групата.

Като същински супер воин най-после на сполучливо изпълнена задача получавате самопризнание, само че единствено вие си знаете какво ви коства непрекъснатото обмисляне, съчетание, синхронизация и промени в последния миг.

А с настъпването на декември най-вероятно косите ви се изправят от смут и до момента в който другите чуват празнични звънчета, във вашата глава звучи единствено „ Трябва да купя дарове за всички. Откъде да купя дарове? Закъснявам с пазаруването на подаръци… “.

Имаме добра вест за всички, които и тази година са натоварени с празничния пазар за цялото семейство!

Коледата освен е допустима и ще ви спестим безпределно циркулиране, битка с уличния трафик и тълпите неориентирани купувачи, само че и може да спечелите премия за личната си отдаденост към богатството на всички останали.

Тази година от са подготвили дарове точно за Върховен административен съд – пазаруващите.

 мол Сердика Център

В комерсиалния център най-добре знаят какъв брой време и старания може да отнеме шопингът, по тази причина ще наградят напъните на светците, които са се захванали с него. Всеки, закупил артикули на стойност над 50 лв. може да завоюва първокласни награди. Единственото условие е покупките да се случат в интервала 28.11 - 23.12.2023, да сканирате своите бележки в приложението на мола – SPOT и да се включите в томболата.

На всяко нечетно число се разкрива по един нов подарък, който потребителите в SPOT могат да завоюват и се излагат в златния коледен календар на равнище 0 (пред ZARA).

 Коледна елха и дарове

От Сердика Център са се постарали да зарадват даже най-взискателните усети с определени премиум продукти като адвент календари на Sephora, Kiehl’s и L’Occitane, украшение Swarovski, чанта Calvin Klein от Humanic, подаръчен комплект от Marella и други.

А най-голямата премия е извънреден адвент календар на една от най-разпознаваемите френски марки в света на модата и хубостта. Дизайнът е въодушевен от градините на Тюйлери в Париж. Подсказваме ви – идва от Франция, марката е един от най-известните в света, дизайнът е въодушевен от градините на Тюйлери в Париж – в бяло и златно и съдържа 24 пленяващи продукта - грим, парфюми, кремове и ароматни свещи. Сред посланиците на марката са звезди като Шарлиз Терон и Робърт Патинсън.

 Адвент календар, дарове Сердика Център, Награди

С него старанието ви да зарадвате всички други несъмнено ще се отплати и ще получите своето справедливо самопризнание.

Ако още имате съмнения дали да се доверите на Сердика Център за своя празничен пазар, ще ви улесним в избора. Излишно е да загатваме голямото многообразие от магазини и артикули за всеки усет, които се намират в комерсиалния център.

Вместо да обикаляте до безспир в студа, единствено с едно посещаване в мола може да намерите всичко – от играчки за децата, през мечтаните облекла, аксесоари, техника или козметика за околните, до изящни сувенири за шефа и сътрудниците. А до момента в който се наслаждавате на приказната празнична декорация може да ви остане време и за един парещ шоколад и джинджифилови сладки в някое от приятните места за ядене.

От Сердика Център имат още едно положително предложение – в случай че сте решили тази година да въвлечете половинката и децата в шопинг маратона – дали с цел да ви оказват помощ или с цел да прекарате повече време дружно в така и така натоварения декември, още веднъж тук може да го извършите.

 дядо Коледа

През целия месец – от 2-ри до 23ти, може да се насладите на богата стратегия от събития и интензивности за цялото семейство на едно място. Очакват ви:
Коледни уикенд работилници за сладки и играчки за дребни и големисрещи с Дядо Коледа и други познати герои като Снежната кралица, Ледения крал и Елена Рудолфдори опция за фамилна фотосесия и фотография с обичаните хора пред елхата
А в това време може да оставите закупените дарове за гратис пакетиране в избрания за това щанд, ситуиран против бюро “Информация ”. Забавлението и Коледния дух за всички са обезпечени!

Следете програмата за събития и изберете най-интересното за вас.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР