„Във всяка страна ситуацията с пандемията е различна. И за

...
„Във всяка страна ситуацията с пандемията е различна. И за
Коментари Харесай

Представителят на СЗО в България: Пандемията все още е тук

„ Във всяка страна обстановката с пандемията е друга. И за в бъдеще всяка ще взема решение самостоятелно за себе си. В България има спад на новозаразените в последните седмици и това е добра вест. В същото време случаите са доста - стотици от тях биват приети в болница. Има доста смъртни случаи. Ситуацията към момента е сложна. Заради това би трябвало да насърчаваме имунизацията, да носим маски, да съблюдаваме отдалеченост, да отбягваме места с доста хора и да има съответно лекуване на хората в потребност. Пандемията към момента е тук. Омикрон може да протича по-леко от предходни разновидности, само че за някои хора е сериозен. И може да докара даже да гибел. Затова СЗО поучава ограниченията да се подвигат поетапно. " Това разяснява представителят на Световната здравна организация в България (СЗО) Скендер Сила в ефира на " Народоосвободителна въстаническа армия ".

Според него не може да се каже дали краят на пандемията идва и " достигнем ли до 70% на имунизирани хора по света, ще изградим групов имунитет ".

Ваксините против COVID-19 не трансформират ДНК-то на човек. Но разбирам терзанията на хората - тъй като те биват бомбардирани с подправени вести. И по тази причина апелирам всеки един българин - четете сигурните уеб сайтове за информация, слушайте вашите лекари. Тази страна има толкоз положителни експерти - чуйте тях”, добави Сила.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР