Във всяка случка могат да се търсят политически цели. Катастрофата

...
Във всяка случка могат да се търсят политически цели. Катастрофата
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Докато се ръководим от лакомията и глупостта това ще бъде нашата национална съдба

Във всяка преживелица могат да се търсят политически цели. Катастрофата край Своге сложи една серия въпроси, на които сегашните ръководещи търсят отговор. Системата на общ поръчки и нейните пороци са известни на всички. Тази система стартира да дава недостатъци. Това сподели водачът на "Движение 21 " Татяна Дончева в ефира на БТВ.

„ Търсят се дежурни отговорни, само че не виждам предпочитание на поданството да ненавижда отговорния. За първи път се слага въпроса за какво пътищата са в неприятно положение. Защо АПИ в този момент се разбърза да прави пътя след тежката злополука? Колко писма би трябвало да се изпратят, с цел да си свърши компанията работата? Нашите пътища такива ли са, че колите би трябвало да карат постепенно? “ пита Дончева.

„ Ние като нация се водим от две основи в нашия живот - лакомията и нелепостта. Докато се ръководим от тях това ще бъде нашата национална орис. Трябва да преосмислим правилата, по които живеем “, безапелационна е тя.

„ Защо вършим постфактум митинг? Когато са почнали колите да сервират при дъжд е трябвало да излязат хората. Може ли да е държавна политика да сложим табели? Може ли откакто е станало в събота вечер, в неделя да вадиш злополука с бащата на президента и пиарски да захлупиш случая? Ние не сме хора едни към друга. Имаме някаква щета в връзките едни против други. Глупостта ни движи в последните 15 години и ни тласка необратимо към пропастта “, счита Дончева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР