Във всеки брак се изричат лъжи, дори и някои от

...
Във всеки брак се изричат лъжи, дори и някои от
Коментари Харесай

Лъжата е най-големият враг в брака! Тя бавно убива доверието, а след това и любовта

Във всеки брак се изричат неистини, даже и някои от съпрузите да ги дефинират като „ дребни “ и незначителни. Малки неистини, с които се замазват очите на партньорката, с цел да се избегнат по-големи и ненужни борби. Едва ли има двойка, която най-малко един път в взаимния живот да не се е лъгала.

Но с изключение на дребни неистини има и по-големите такива, тези с капацитета да унищожат един брак и години партньорство. Те би трябвало да се заобикалят, само че от време на време не е толкоз елементарно, колкото наподобява. Лъжата е най-големият зложелател в брака. Тя постепенно убива доверието сред двамата сътрудници, а след известно време може да унищожи и последната глътка обич.

Защо брачният партньор ти те лъже

Той ви изневерява

Да, има и мъже, които остават правилни до дъно на своите дами. Не споделяме, че всички изневеряват, само че огромна част от мъжете го вършат. И това не е нищо нито изненадващо, нито неразбираемо. Както и има дами, които също не са изключително правилни на своите сътрудници.

Една от аргументите, заради която той може да те лъже е, тъй като е почнал спекулация с друга жена. За никого не е загадка, че около евентуалната невярност и същинската такава, се изричат куп неистини на колегата, които са за да прикрият случилото се или по-скоро протичащото се. Ако се прибира вечер късно от работа, изтощен е непрекъснато за теб, а интимността е понижила, само че оправданията и извиненията са безчет, то най-вероятно този мъж ти изневерява.

 

Не те почита

За да бъде сполучлива една връзка и още повече брак, би трябвало да участва освен любовта, само че и почитание. Когато сътрудникът ти не стопира да те лъже, без значение дали става въпрос за дребни неистини или по-големи, той демонстрира, че не те почита. И няма значение, че го прави „ с цел да не те обиди “. Това е най-безсмисленото опрощение, тъй като този, който обича и почита не лъже своя сътрудник.

Наистина ли искаш да знаеш?

Има доста евентуални аргументи, заради които брачният партньор може да излъже жена си, в това число той да пояснява неправилно връзката и да се тормози, че истината може да нарани нея. Тези типове недоразумение могат да подбуден и разрушат брака от вътрешната страна, даже когато от време на време не са нищо повече от съществени недоразумения.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР