Във времето от 13:00 до 15:00ч ще влияе тригонът на

...
Във времето от 13:00 до 15:00ч ще влияе тригонът на
Коментари Харесай

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания

Във времето от 13:00 до 15:00ч ще въздейства тригонът на Луната със Сатурн. Хората стават по-емоционално въздържани, по-отговорни и дисциплинирани. Период добър за изолираност, усамотение и за размисъл. Благоприятно е за другарство с по-възрастни хора. Те могат да окажат поддръжка или да дадат добър съвет. Подходящо време да се постави ред в практическите каузи и за организационни преобразования. Идеално време за лековит сеанс.

Луната е в символ Дева до 22:24ч на 28 декември.

Ето в този момент е времето да предприемате всичко, което желаете. Ключовите думи през днешния ден са отговорност, ред, дисциплинираност. Вниманието се концентрира върху настоящите задания. Добро време за решение на всекидневни проблеми. Човек през този интервал става срамежлив и оттеглен в държанието си. Заедно с това и много сериозен. Възниква непринудено предпочитание да се меси в работите на другите.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета.

Доминиращ 20 лунен ден от 21:30ч на 26 декември до 22:43ч на 27 декември.

Ден за алхимия на духа. Време за реализиране на висша мъдрост, за вътрешно креативно преображение. Днес могат да се случат забавни събития, да изпитате нови страсти и чувства.

Ден подобаващ за размисъл и в който можете да вземете значими решения. Следете за своите мисли, думи и действия. Всяка погрешно казана дума в 20 лунен ден може да аргументи доста нежелани последствия в бъдеще.

Всички ваши дейности би трябвало да са деликатно премислени. Направете това, което събитията изискват. Успех ще има работата в колектив. Опитите сами да постигнете нещо няма да доведат до на никое място, а силата ви бързо ще се изчерпи.

Добър интервал за оправяне на връзки. Всички диалози и изяснявания, които сте отлагали до момента, могат да се осъществят. Избягвайте различията, тъй като ще доведат до съществени спорове.

Ако в двадесетия лунен ден срещнете нов прочут, общуването ви може да се трансформира в освен това. Освен това е допустимо този човек да стане най-хубавият ви другар.

Тъй като Луната в този момент понижава, всичко в природата става по-бавно, по-малко интензивно е. Това важи за човешкото държание. Процесите в организма не се правят в този момент толкоз бързо, колкото през първата половина на лунния месец. На физиологично равнище става изчистването му. Уязвим е стомаха, по тази причина е потребно гладуването. Пазете се от контузии. Водата има в този миг целeбни свойства. Полезни са хладни обливания, противоположен душ.

Интимните връзки би трябвало да бъдат спокойни. Важното е на двамата сътрудници да им е прелестно и да се усещат добре един с различен.

Подстрижката подтиква оптимизма. Ако не ви е време за коафьор, подрежете бретона си или милиметър от някой кичур.

Следва 21 лунен ден от 22:43ч на 27 декември до 23:54ч на 28 декември.

Днес е 12 безоблачен ден – В този ден получаваме толкоз, колкото сме заслужили. Покажете откровеност, добрина, миролюбивост, състрадание. Освободете се от страстите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Вслушайте се в интуицията. Добре е да обърнете повече внимание на околните си и да им окажете помощ. Благоприятно е за изглаждане на разногласия, за оправяне на спорове, за помиряване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР