Във времена, в които хората правят секс преди да си

...
Във времена, в които хората правят секс преди да си
Коментари Харесай

Любимата му поза издава що за мъж е

Във времена, в които хората вършат секс преди да си разменили телефонните номера , причинно-следствените връзки се обръщат и към този момент би трябвало по секса да се гадае какъв е индивидът насреща. Или от горната страна, в случай че сте избрали такава поза.

Предпочитанията в леглото могат да ви опишат доста за колегата ви, единствено би трябвало да се научите да четете знаците.

Мисионерската

Издава неустановеност, която обаче е типична , в случай че сте дружно неотдавна. Обикновено сексът стартира по този начин, а по какъв начин приключва, е въпрос на въображение.

Това е най-романтичната поза, тъй като двамата са прегърнати, гледат се в очите и всичко е доста, доста красиво.

Ако сте от години дружно и това продължава да е единствената поза, в която вършиме секс, имате потребност от ободряване.

Кучешката

Няма мъж, на който да не му харесва. Събужда животинските инстинкти у мъжа , кара го да се усеща като царя на джунглата.

По „ добавките “ към позата можете да се съди дали мъжът е романтично-приключенски надъхан или е по-скоро лакомец, който мисли единствено за личното си наслаждение.

Ако ръцете му не стопират да галят гърба ви или подтиква други (лесно налични ) зони на тялото ви, имате безрезервен мъж, който знае по какъв начин да ви достави наслаждение .

Жената от горната страна

Мъжете, които я харесват, нямат нищо срещу да оставят дамата да управлява. Те са уверени в своята неустрашимост и се любуват на живота и дамата върху себе си.

Лъжички

Малко гушкане, малко секс, лека нощ, обич. Романтична поза за сантиментални натури . Или когато всичко би трябвало да остане под одеялото, тъй като е студено.

Мъжете, които избират тази поза, същински ценят фамилния уют .

Прави

Спонтанният секс е тайната фантазия на всяка жена . Да е толкоз привлекателна, че мъжът да не може да ѝ устои.

Мъжете, които се водят от инстинктите си, са фенове на тази поза. Те са авантюристи по природа, фенове на риска и обичат да се забавляват.

Любимите секс пози на мъжете

Коя е най-удачната секс поза за мъже с болки в кръста?

Най-уверените любовници
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР