Във връзка със заснемането на видеоклип в сградата на Съдебната

...
Във връзка със заснемането на видеоклип в сградата на Съдебната
Коментари Харесай

Погнаха скандалния клип, заснет в Съдебната палата в София

Във връзка със снимането на видеоклип в постройката на Съдебната палата-София, който провокира остра социална реакция и бе охарактеризиран като уронващ престижа на правосъдната власт министърът на правораздаването Данаил Кирилов разпореди на Главна дирекция "Охрана " (ГДО) инспекция на събитията във връзка със снимането на видео продукцията. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството.

В резултат на инспекцията бе открито, че снимането на фрагментите е било осъществено на 16 февруари 2020 година от екип на продуцента „ Ню Ърбън Продукшънс “ ЕООД, а посочената цел на видео снимането е била „ фрагменти за видеоклип към саундтрака на кино лентата „ Married Young”.

Рапърски клип взриви мрежата. Проверяват по време на пандемията ли е сниман

Участниците в фотосите, общо 16 души, са били позволени в постройката от чиновниците на ГДО след писмо от началника на отдел „ Управление на собствеността “ при Върховен касационен съд.

В него се показва, че достъпът би трябвало да бъде сбъднат по силата на контракт сред „ Ню Ърбън Продукшънс “ ЕООД и Върховен касационен съд. Предоставя се и лист с лицата, които следва да бъдат позволени.

Така чиновниците на ГДО са били длъжни да обезпечат само пропускателния режим в постройката. Всички останали дейности по видео снимането в Съдебната палата са предмет на договорните връзки сред продуцента и Върховен касационен съд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР