Във връзка с предприетите мерки от страна на европейските и

...
Във връзка с предприетите мерки от страна на европейските и
Коментари Харесай

Клиентите на Fibank ще използват облекчения при плащанията по кредити

Във връзка с подхванатите ограничения от страна на европейските и национални институции, които целят да подтикват банките да продължат да финансират и оказват нужната поддръжка на семействата и предприятията, изпитващи краткотрайни усложнения, Fibank (Първа капиталова банка) дава опция на всички свои клиенти да отсрочат заплащанията по заеми, в случай че те самите или техният бизнес са наранени по някакъв метод от обстановката с ковид (COVID-19).

Предложението ще важи за всички клиенти на Fibank - физически и юридически лица, които изпитват краткотрайни финансови усложнения да посрещат отговорностите си към банката. Предоставената от банката опция обгръща потребителски, ипотечни и жилищни заеми, както и заемите за микро компании, дребни и междинни предприятия, корпоративно кредитиране, в това число и вноските по кредитни и бизнес кредитни карти.

Първа капиталова банка дава опция на своите кредитополучатели да изискат и нарастване по лимитите на кредитните си карти, както и по-дълги гъвкави погасителни проекти, до момента в който имат потребност от сходно подпомагане.

Клиентите ще могат да изискат посредством позвъняване по телефон към своя кредитен съветник във Fibank или с позвъняване към контакт центъра на банката (на телефон: * 22 65) вноските им по заемите да бъдат отсрочени.

Потребители, които не са клиенти на банката, също ще могат да се възползват от нашите услуги, свързани с потребителските заеми и издаването на кредитни карти, като имат опция да аплайват напълно онлайн: https://credit.fibank.bg/ и https://cards.fibank.bg/

„ Надяваме се, че нашето предложение ще помогне на клиенти и цели браншове, които по някакъв метод към този момент са или ще бъдат наранени от по-ниски доходи поради разпространяването на ковид в целия свят. То е ориентирано и към евентуалните закани, които всеки фамилен бизнес в България може да понесе. Приканваме всички наши клиенти оптимално да употребяват мобилното приложение MyFibank. При нужда да се свързват с контакт центъра на банката и да заплащат безконтактно в комерсиалните обекти, като част от своите персонални ограничения за отбрана против разпространяването на вируса ", показа господин Никола Бакалов - Изпълнителен шеф и член на УС на Първа капиталова банка.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР