Във връзка с множеството получени запитвания, по повод информация за

...
Във връзка с множеството получени запитвания, по повод информация за
Коментари Харесай

От Агенция „Митници“ с позиция за оплакването на Наоми Кембъл от Летище София

" Във връзка с множеството получени запитвания, във връзка информация за инспекция на госпожа Наоми Кембъл при идването й на Летище София, Ви осведомяваме, че е бил тестван багажът на госпожа Кембъл  и е осъществена рутинна инспекция на инцидентен принцип, което е част от отговорностите на митническите чиновници. Няма постъпило недоволство от госпожа Кембъл или неин представител ", оповестиха публично от Агенция " Митници ".

Съобщениете е във връзка информацията, че Наоми Кембъл останала истински огорчена след посещаване в София. Според нея тя е станала жертва на расова дискриминация от страна на българските митничари, оповестиха английски медии.

На 19 май Кембъл идва у нас за фотосите на реклама. Топ моделът е спряна от униформените, които подложили нея и багажът й на щателна инспекция, преди да я пуснат в страната.
 
Източници настояват, че 52-годишната манекенка е била " доста смутена "  от случилото се и била твърдо уверена, че е селектирана за претършуване тъй като е чернокожа. " Наоми беше доста смутена. Целият случай й се отрази извънредно. Тя беше на път за вълнуващи фотоси, които очакваше с неспокойствие, само че това малко помрачи престоя й в София ", описа пред " DailyMail " другар на модела.

Персоналът на летище София не отговори на многократните претенции за коментар, означават от изданието. След обявата обаче летищните управляващи обявиха, че съжаляват за преживяваната на Наоми Кембъл и правят проверка на случилото се.

" От летище София ще прегледаме видеозаписите от този ден и ще интервюираме чиновниците на следващия ден, с цел да проучим случая изцяло ", обявиха още представителите на аерогарата.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР