Във връзка с кандидатстването на община Борован по процедура чрез

...
Във връзка с кандидатстването на община Борован по процедура чрез
Коментари Харесай

Община Борован търси партньор за социален проект

Във връзка с кандидатстването на община Борован по процедура посредством непосредствено даване на безплатна финансова помощ с интегрирано планово предложение BG05M9OP001-2.018 „ Социално-икономическа интеграция на уязвими групи. Интегрирани ограничения за възстановяване достъпа до обучение " - Компонент 1, каним работодатели като сътрудници за присъединяване в правенето и осъществяването на плановото предложение.
Условията за включване шеф като сътрудник:
„ Работодател “ е всяко физическо лице, юридическо лице или негово отделение, както и всяко друго организационно и стопански обособено образувание (предприятие, институция, в това число община, организация, кооперация, стопанство, заведение, домакинство, сдружение и други подобни), което независимо наема служащи или чиновници по трудово правно отношение, в това число за осъществяване на надомна работа и работа от разстояние и за изпращане за осъществяване на работа в дружество ползвател. Работодателите следва имат независима правосубектност, да са регистрирани и да имат право да реализират активност на територията на Република България в сходство с настоящото законодателство.
Работодателите би трябвало да имат опция за обезпечаване на стажуване или чиракуване, или претовареност на целевите групи в границите на плана, който е със период на осъществяване 31.12.2020 година
В тази връзка чакаме в период до 11.05.2017 година до 17. 00 часа на формалния имейл на община Борован: [email protected] или в деловодството на общината уведомително писмо по отношение на деклариран интерес от страна на работодатели, за включване в плана като партньор/работодател.
Информация по отношение на процедурата: BG05M9OP001-2.018 „ Социално-икономическа интеграция на уязвими групи. Интегрирани ограничения за възстановяване достъпа до обучение " - Компонент 1, условията към работодателите сътрудници по плана и изискуемите от тях документи може да намерите на следният линк: https://eumis2020.government.bg/
Лице за контакти и въпроси: Илияна Донкова Дончовска-Бърдарска, тел: 0893666373, [email protected]
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР