Във връзка с изявлението на Румен Петков в Аctualnо.com от

...
Във връзка с изявлението на Румен Петков в Аctualnо.com от
Коментари Харесай

Манолова ще съди Румен Петков

Във връзка с изказването на Румен Петков в Аctualnо.com от 27.06.2021 година осведомявам, че завеждам дело за клюка против него. В публикация със заглавие " Румен Петков: С рекет и мачкане на бизнеса Мая Манолова финансира акцията си " уеб сайтът разгласява изказване на Петков, което съставлява тежка операция и неистина. Това съобщи ръководителят на обединението " Изправи се! Мутри вън! " Мая Манолова в своя обява във фейсбук.

Не просто оборвам изрично неистините по адрес на " Изправи се! Мутри вън! ", само че и давам под съд Петков, по този начин както дадох под съд за клюка Бойко Борисов и го осъдих. Същата ще бъде и ориста в правосъдната зала на Петков.

Позицията му за частния паркинг на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " озадачава с съмнително за политик безмълвно единодушие по отношение на цялостната абдикация на страната от обществения интерес на външна граница на Европейския съюз. Обяснението може да бъде единствено едно - съпричастност на политическите обединения, свързани с Петков, към частните ползи на граничния пункт и в схемите с наложително отклонение на влизащите в страната коли към частния паркинг.

Решението е просто: цялостна проверка на проблема с частния паркинг и стерилизация на пункта, определяне ролята на полицейски чиновници в схеми за наложително отклонение на колите към паркинга, определяне ролята на други държавни органи в противозаконни схеми на територията на ГКПП-то, връщане на страната в контрола на всички действия на външната граница на Европейски Съюз, гаранции от страна на служебното държавно управление, че на този пункт националната сигурност не е втори приоритет след частния интерес.

Който и да стои зад този паркинг и зад " златния мочур ", неговите ползи би следвало да са по-маловажни за Петков и съдружната му партньорка от националния интерес.

Да се вкара господство на закона и на " Капитан Андреево " е в полето на отговорност на служебния кабинет. Настоявам истината по въпроса чии ползи обслужват схемите с паркирането и дезинфекцията на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " да бъде оповестена от съответните отраслови министри. Особено след намирането на 32 млн. лева от данъчните служби при инспекцията на " златния мочур ", за чийто контракт е виновна Агенцията за сигурност на храните.

Ще осъждам всеки, който си разреши да популяризира клеветите на Румен Петков за паркинга. Както и всеки, който се осмели да назовава установяването на върховенството на правото " рекет и мачкане на бизнес ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР