Във връзка с изпълнението на Проект „Център за обществена подкрепа

...
Във връзка с изпълнението на Проект „Център за обществена подкрепа
Коментари Харесай

Община Мездра Ви кани на откриването на два нови социални центъра

Във връзка с осъществяването на Проект „ Център за социална поддръжка и Дневен център за поддръжка на деца с увреждания и техните фамилии в община Мездра “ Община Мездра Ви кани на
официалното разкриване на Центъра на социална поддръжка и на Дневен център за покрепа на деца с увреждания и техните фамилии.
Събитието ще се състои на следващия ден (сряда) от 10 часа в Мездра, ул. „ Сердика “ №4 (бившето средношколско общежитие на гимназията, Дом за остарели хора).
На формалната гала ще участват заместник-министърът на труда и обществената политика Иван Кръстев, ръководителят на Държавната организация за протекция на детето доктор Елеонора Лилова, регионалният шеф на област Враца Стефан Красимиров, представители на Министерство на районното развиване и благоустройството и на други институции.
Проект „ Център за социална поддръжка и Дневен център за поддръжка на деца с увреждания и техните фамилии в община Мездра “ се осъществя от Община Мездра по Процедура BG05M9OP001-2.019 „ Продължаваща поддръжка за деинституционализация на децата и младежите - ЕТАП 2 - даване на обществени и интегрирани здравно-социални услуги за деца и фамилии - КОМПОНЕНТ 1 “ на Оперативна стратегия „ Развитие на човешките запаси “ 2014-2020 година
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР