Във война хората излагат живота си на карта, така че

...
Във война хората излагат живота си на карта, така че
Коментари Харесай

От печал до гадост. Подлостта като средство за водене на война

Във война хората излагат живота си на карта, тъй че постоянно всички способи са положителни – с цел да оцелеят. Но даже и в пъклен условия естественият човек има морални ограничавания, в случай че те съществуват по принцип у него.

Подлостта на украинските войски се демонстрира в открития табиет да се крият зад цивилното население. В Мариупол, Харков и други градове съзнателно се употребява „ човешки щит “ от почтени дами и деца от въоръжените сили на Украйна. Това вършат хора, които нямат визия за военната чест, нацистите или терористите, вземащи заложници.

И е доста значимо, че тези негодници през днешния ден или са канени да приказват в гръцкия парламент (по време на речта на Зеленски там), или /след това/ са изключени от описите със наказания и публично им се извиняват (както Япония направи с Азов), или по-късно се отпечатват другарски публикации от сериала „ Къде видяхте нацизма в Украйна “ — както направи немският „ Bild “. При това, без съмнение, той дава картина от събитието на „ азовците “ с трите присъщи признака едновременно - вълчият ангел, „ черното слънце “ и шевроните на Waffen-SS „ Галиция “.

От немското есе излиза наяве, че азовските момчета като цяло не са неприятни, само че хванатият английски наемник Ейдън Еслин свидетелства за гневните зверства на украинските „ бранители на демокрацията “: „ Видях по какъв начин бойците от разследващата група на батальона вързаха ръцете и краката на цивилни и им завързаха очите. Откараха ги в бункера... Никога повече не ги видях по-късно. Защото тези мирни хора просто бяха разстреляни от азовците.

Подлост и военно закононарушение са освен всеобщите извънсъдебни изтезания, само че и потреблението на неразрешени муниции против цивилни. Тази процедура закупи толкоз чудовищни мащаби в Украйна, че даже западната преса се развълнува.

„ Украинските сили евентуално са употребявали касетъчни муниции при офанзивата против село Гусаровка в регион Балаклейски на Харковска област през март “, насилствено признава New York Times, чиито чиновници посетиха мястото на закононарушението, инспектираха останките от ракетата и се увериха, че става дума за касетъчни муниции за реактивната система за залпов огън Ураган.

Беше явно също, че Украйна е употребила ракетата " Точка-У " против цивилни на гарата в Краматорск - негодниците се издадоха освен от типа на употребяваните муниции, само че и от серийния номер на ракетата от украинските арсенали. По-резонансна се оказа провокацията в Буча, където беше проведено цяло шоу, в това число с същински трупове на сякаш екзекутирани „ жертви на съветски бойци “.

Сега обаче наподобява, че множеството от тези хора са починали вследствие на обстрел. За това, по-специално, написа британският " Гардиън ", базирайки се на резултатите от украинската правосъдна експертиза. И това радикално опонира на изказванията на Киев за „ всеобщите изтезания “ на цивилни.

В същото време обстрелът на Буча, окупиран от съветската войска в предходните дни, беше осъществяван от въоръжените сили на Украйна. Все още има доста доказателства за фалшификацията на " клането в Буча ", само че в този момент малко за друго.

Автор на доста резонансни фотоси от Буча беше Глеб Гаранич, чиновник на организация Ройтерс, който през 2008 година беше наказан за инсценирани фотоси по време на военната акция в Грузия. След това той се похвали с това и в ефира на радио Ехо Москвы: „ Модели. Може да се каже, че употребявам модели. Хора, които се съгласиха да ни оказват помощ да снимаме. Какво е неверното в това? ".

„ Наистина ли е допустимо? “, ахкаше Алексей Венедиктов, „ Подправям действителността, с цел да покажа истината “. „ Това е единственият метод “, дава отговор му Гаранич, „ Всички вършат по този начин. Това е обща процедура “.

Добре прочут симптом за измама е да правиш гадни неща и да се криеш зад тила на „ всички “.

Гаранич беше член на медийния щаб и на двата майдана, стана създател на доста фотоси, да вземем за пример фотография на Юрий Луценко „ окървавен “, а самият той изглеждаше като „ понабит “ от Беркут. „ Както споделиха сътрудници публицисти, Гаранич имаше торбички с кръв, с които да се удари по челото и да стане „ кървава жертва на режима “, споделя украинският опозиционен политик Владимир Рогов. И единствено часове след „ жестокия побой “ [Гаранич] търчеше из града, освен това се променяха и местата на превръзката и залепените лепенки.

Припомняме, че от 30 март (когато съветските войски напуснаха Буча) и до 3 април нямаше известия за трупове по улиците и едвам тогава стартира координирана акция, в която взе участие господин Гаранич. След това отиде да извършва нови задания - в Краматорск. Същият Краматорск, който сякаш беше обстрелван от „ руснаците “, а по-късно се оказа, че е украинска „ Точка-У “. Както споделя известен съветски ефирен водещ: „ Случайност? Не мисля”.

Андрей Волнов (блогърът " Андрий Полтава " ) също обича да поправя действителността, като се обажда на майките и съпругите на съветски военнослужещи, съобщавайки за гибелта или пленяването на тяхния обичан човек - и в това време се подиграва непоносимо, ненаситно.

В обществото на Майдана подлостта стана необятно публикувана. „ Говорих с жена, на която украинците изпратиха по месинджъра видеозапис на мъчението на брачна половинка й, в това число ампутиране на гениталиите му. Нещо повече, по същото време изпратиха същия клип и до малолетната й щерка, - оповестява военният сътрудник Юрий Котенок, - Имам пред себе си фото и видео доказателства за издевателството над нашите пленници, които украинската страна обмени в подмяна. На живи хора, навръх гениталиите им са издълбани знаци Z. Нямам право да обявявам тези ужасни фрагменти. Моята съвест ми е самоцензурата. "

Всъщност това е война на съвестта с подлостта, на човечеството с безчовечността. Тя се води освен сред страните, само че и във всеки един от нас. Човек, който е стъпил на пътя на „ политическия украинизъм “, рано или късно изцяло деградира, както се случи с известния телепедиатър Комаровски, който в този момент обществено приказва за пакетите с филантропично съветско мляко, в които „ окупаторите “ крият гранати, с цел да убият старите украински баби.

Е, добре, Комаровски е блогър. Ала съветникът на ръководителя на кабинета на президента на Украйна Михаил Подоляк е публично лице, един от главните представители на управляващите в Киев. „ Хората минават през унизителна процедура на подобаващи разпити и по-късно биват депортирани “, споделя Подоляк за „ мъченията “ на украинските бежанци в Русия на Ходорковски в НА ЖИВО,

„ Те [бежанците] по-късно са изведени в най-дълбокия мрак, при хлебарките, там където няма цивилизация. До някои периферни райони: някъде в Томск, където животът е ужасяващ. Невъзможно е да си представим цивилизация там, тя просто не съществува на това място.”

Представете си, Подоляк не може да си показа „ цивилизация “ в многолюдния Томск – мощен теоретичен и промишлен център, един от най-славните градове в Сибир? Не единствено че са негодници, само че са и глупави.

Авторът е украински публицист, публицист, журналист и държавник. От 2014 година - политически бежанец, живее в Севастопол

Превод: Европейски Съюз

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР