Във ВМРО обсъждаме самостоятелно участие на изборите или коалиция във

...
Във ВМРО обсъждаме самостоятелно участие на изборите или коалиция във
Коментари Харесай

Каракачанов към РС Македония: Спрете да възпитавате омраза у младите

„ Във Вътрешна македонска революционна организация обсъждаме независимо присъединяване на изборите или коалиция във формат – „ Обединени патриоти ”. Това изясни вицепремиерът Красимир Каракачанов в предаването „ Неделята на Народоосвободителна въстаническа армия ” по Народоосвободителна въстаническа армия ТВ. В листите ще бъде включена и гражданска квота , изясни още Каракачанов. По думите му не е било обсъждано явяването в коалиция с ГЕРБ. „ Нито те са ни отправяли такова предложение, нито ние на тях ”, съобщи.
Важното е да бъде приключен този мандат. Имам упоритостта да довърша всички планове за ремонт и рационализация, тъй като на следващия ден може да пристигна някой, който не знае какво би трябвало да се прави и настанат години на съкращения, рязане, понижаване на персоналния състав ”, разяснява военният министър.
 Каракачанов: Движение за права и свободи желае безсистемно разкриване на секции Каракачанов: Движение за права и свободи желае безсистемно разкриване на секции
Движение за права и свободи желае безсистемно разкриване на секции. Това значи една друга страна да провежда българския избирателен развой. Това съобщи в преда...
Красимир Каракачанов разяснява и връзките сред България и Северна Македония, като се обърна към съседите ни по този начин: " Недейте да лежите на тази къкла. Спазвайте контракта за добросъседство. Спрете да възпитавате ненавист у младите , безсмилсено и непродуктивно е. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР