Във видеоразговор с агенция Ройтерс Зеленски предположи, че най-добрият приятел

...
Във видеоразговор с агенция Ройтерс Зеленски предположи, че най-добрият приятел
Коментари Харесай

Зеленски се шегува: Планета на кучетата може да реши всички тези войни и кризи

Във видеоразговор с организация Ройтерс Зеленски допусна, че " най-хубавият другар на индивида " може би ще се оправи по-добре.

" Понякога виждам (...) всички тези войни и рецесии, рецесията в Близкия изток. Не е единствено Украйна, на всички места в Африка, Близкия изток (...) Мисля, че най-добре е планетата да стане планета на кучетата ", сподели украинският президент по време на медийното събитие " Ройтерс Некст " в Ню Йорк в отговор на въпроса какво към момента го разсмива.

Зеленски, който показва спокойно предложение в 10 точки, сподели, че неговите кучета му са постоянно занимателни и му оказват помощ да се разсее, когато е със фамилията си.

" Понякога в действителност не разбирам хората ", сподели с усмивка Володимир Зеленски.

Войната на Кремъл в Украйна, която към този момент е в своя 21-ви месец, прекатурна архитектурата на сигурността на Европа и изпрати вълнообразни резултати в Африка и Азия, които изпитват дефицит на храна с помощта на фактическата обсада на Черно море от Русия. Западните сътрудници на Киев предоставиха решаваща финансова и военна поддръжка, само че в този момент се занимават и с спора в Газа. По продължение на фронтовата линия украинските сили се бият от месеци, с цел да си върнат окупираната от Русия територия в контранастъпление, само че реализираха единствено постепенни триумфи.

Пред " Ройтерс " украинският президент предизвести обаче, че бежанците в страните от НАТО ще са десетки милиони, в случай че Русия пречупи Украйна ".

Той призна, че украинците са обезпокоени от гласовете в Републиканската партия за орязване на американската помощ за Киев и че не могат да се оправят на бойното поле без материалната помощ от Запада.

" Но би трябвало да знаете: не мога да споделя с вас нашите жертви, нашите загуби, само че мога да кажа, че през днешния ден те са най-малко пет пъти по-малко ", увери президентът.

Зеленски сподели още, че макар компликациите при контранастъплението и отклоняването на вниманието на западните водачи към спора в Близкия изток, Украйна има съответен проект за войната против Русия през 2024 година,

Той добави, че не може да показа всички детайлности, само че Украйна прави " някои мудни стъпки напред " в южната и източната част на страната.

На въпрос какъв брой територия ще може да бъде освободена през идната година, Зеленски акцентира, че " към момента не сме завършили с тази година ".

" Ще се опитаме да покажем резултати и тази година. (...) Губим хора всеки ден. Това не е шоу или филм. Не е нужно да изненадваме всички по света. Но би трябвало да се опитаме да не губим нито ден. (...) Имаме проект за идната година, доста съответен проект. Но скърбя, не мога да приказвам за това ", акцентира президентът.

Зеленски бе запитан по какъв начин може да бъде комплициран завършек на войната.

" На първо място, те (руснаците - б. р.) би трябвало да изоставен, тъй като това е същинският метод да се спре войната. Те би трябвало да си тръгнат и по-късно можем да изградим дипломатическа платформа или път към това по какъв начин да сложим завършек на войната. Това се показва в украинската мирна формула, която включва 10 точки ", отговори президентът.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР