Във видеообръщение, разпространено рано в четвъртък, украинският президент Володимир Зеленски

...
Във видеообръщение, разпространено рано в четвъртък, украинският президент Володимир Зеленски
Коментари Харесай

Володимир Зеленски: Призовавам демократичния свят да се откаже от руския петрол

Във видеообръщение, публикувано рано в четвъртък, украинският президент Володимир Зеленски прикани демократичния свят да се откаже от съветския нефт и съобщи, че невъзможността бързо да бъде контрактувано ембарго коства украински животи, заяви Ройтерс.

Зеленски сподели още, че ще продължи да упорства съветските банки да бъдат изцяло изключени от интернационалната финансова система.

Украйна желае наказания, които са задоволително стопански разрушителни за Русия, с цел да сложат завършек на войната, и упреква някои страни, че към момента поставят приоритет на парите пред убийствата на цивилни, които Западът осъжда като военни закононарушения, разяснява организацията.

" Моята цел е да бъде наложено ембарго на доставките в Русия на технологии, съоръжение, минерали и руди и редкоземни детайли с двойна приложимост и по този начин да се постави края на производството на оръжия в Русия ", сподели украинският президент.

" Единственото, което не доближава, е кардинален метод от някои водачи, които към момента мислят, че войната и военните закононарушения не са толкоз страшни, колкото финансовите загуби ", съобщи Зеленски по-рано в послание към ирландския парламент.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР