Във Великобритания живеят около 19 000 души с доходи над

...
Във Великобритания живеят около 19 000 души с доходи над
Коментари Харесай

Във Великобритания живеят около 19 000 души с доходи над 1 млн. паунда годишно

Във Англия живеят към 19 000 души с приходи над 1 милион паунда годишно – нарастване с 3700 по отношение на предходната година. Много от тях обаче са чужденци и се допуска, че огромна част ще изоставен Англия, в случай че зародят проблеми след Брекзит.

Според оповестените данни от данъчните управляващи повече от една трета от печелещите над 1 милион паунда годишно живеят в Лондон, а повече от 2000 от тях – в влиятелния лондонски квартал "Кенсингтън и Челси ". Голяма част от тях обаче са задгранични вложители и шефове на компании, привлечени от данъчния режим в страната, и в случай че имигранските правила и данъчните разпореждания се затегнат след Брекзит, е доста евентуално те да не останат в Обединеното кралство.

Тим Фулърлав от юридическата компания „ Уилсън “, осигурила данните за данъчните управляващи, е представен през днешния ден от „ Гардиън “ да споделя, че Англия може да загуби по този начин наречената „ златна кокошка “ в лицето на задграничните вложители. Той добавя, че богатите предприемачи и вложители от чужбина са огромен берекет за английската стопанска система, като заплащат огромни налози и разкриват работни места, тъй като считат Англия за една от най-сигурните страни за техните активи. Всяка смяна обаче при издаването на визи, придвижването на хора и данъчните закони ще направи Англия непривлекателна за тях, заключава Фулърлав.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР