Във Великобритания 19-годишният Джошуа Делбоно беше задържан от полицията, след

...
Във Великобритания 19-годишният Джошуа Делбоно беше задържан от полицията, след
Коментари Харесай

„Синът ми уби някого: майка се обади в полицията и предаде сина си СНИМКИ

Във Англия 19-годишният Джошуа Делбоно беше арестуван от полицията, откакто майка му им сподели, че той е намушкал 16-годишния Чарли Бейтс. 

Инцидентът стана предходната година на паркинг в Радсток. Делбоно наръгал няколко пъти смъртоносно младежа. Пострадалият е ранен в гърдите и ръката и е умрял 30 минути по-късно. Разследването разкрива, че по-късно убиецът е отишъл с колата до локално езеро, изхвърлил е ножа и е изгорил част от облеклата, с които е бил по време на нападението.
 Тийнейджър, момче, жертва, жертва на ликвидиране 16-годишният Чарли Бейтс беше прострелян в гърдите и ръката и умря 30 минути по-късно. 
Майката на Делбоно се обадила в полицията незабавно откакто той се прибрал вкъщи, съобщава Ladbible.

" Синът ми умъртви някого. Сега той е в къщата ми, само че не мога да го пусна на никое място. Той е тук. Казах му, че би трябвало да направя това ", сподели тя на полицейския диспечер.

Признавайки убийството на 16-годишен младеж, Делбоно отхвърли виновността си и настоя, че е защитавал приятеля си. Веднага след позвъняването от дамата служителят на реда задържал момчето по съмнение за ликвидиране. В резултат на това той беше наказан на пожизнен затвор.
 Тийнейджър, нарушител, пандизчия, 19-годишният Джошуа Делбоно беше арестуван от полицията, откакто майка му им сподели, че е намушкал различен тийнейджър Снимка: Avon 
„ Стори ми се, че приятелят ми е намушкан – това ме накара да отвръщам. Не разбрах, че е ранен. Беше инцидентна среща. Наистина съм унищожен, че Чарли беше смъртоносно ранен, това не беше моето желание “, сподели Делбоно.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР